Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Barzdo przydala by mi sie pomoc

Re: Barzdo przydala by mi sie pomoc

A nieszlo by jakos wytlumic drgan ?? np oblozyc terrarium jakas painka czy czyms ?? albo na jakis gumowych korkach czy innym czym?? bo no musiala bym go trzymac w pokoju gdzie nie ma kompa (glisniczki koputerowe) bo no slucham muzy a bas tam jest awet nawet;] a nie moge go trzymac poza swoim pokojem bo no mamie do sypailni go nie dam

a jeszcze ejdno plexi + zarwowka nie bedzie to zbyt wielkiej temperatury dawac?? bo to jednak jakas odmiana polastkiu moze sie bardziej grzeac i wplywac na wilgotnosc przeciez??

pozdrawiam LUKa

yiuldyn
    Guest

Nie ma sensu tłumić drgań, bo i tak ich nie wytłumisz. Ewentualnie zrób tak żeby nie za bardzo ta muzyka przeszkadzala. Chodzi mi o to no: żeby odsuwane szybki terra(jeśli takie są) nie ruszały sie itp. He, he, sorry to jest smithi L3 To nie wiem co Ty chcesz tłumić albo okładać pianką. Niech siedzi w pojemniku na mocz i bedzie jej dobrze! A plexi:/ Nie wiem ale to nie ma wpływu. Szkło też sie nagrzewa

Atrax Robustus
    Guest

Co do wielkosci pojemnika... lepiej cos mniejszego dac, ale sam sie przekonaj. Jezeli CI bedzie jadl.. nie bedzie zbyt aktywny i nie zwieje, to znaczy, ze ten pojemnik moze byc.
    Co do glosnej muzyki, to ja juz przyzwyczailem swoje pajaki do niej. Poczatkowo reagowaly ucieczka na ... otworzenie drzwi w pokoju, ale teraz nic ich nie denerwuje juz tak jak kiedys. Juz pisalem o eksperymencie, gdy podczas sluchania dimmu borgir, karmilem pajaki i wszystko odbylo sie bez przeszkod. Mimo wszystko jednak... pajaki trzymaj w pokoju z muzyka TYLKO, jesli nie masz innego wyjscia.
    Ja za bardzo nie mam wyjscia, dlatego muzyki slucham raczej umiarkowanie glosno.

drgania dają głównie basy.
    Spider at home=Bass low.

Atrax Robustus napisał(a):

> Co do wielkosci pojemnika... lepiej cos mniejszego dac, ale sam
    > sie przekonaj. Jezeli CI bedzie jadl.. nie bedzie zbyt aktywny
    > i nie zwieje, to znaczy, ze ten pojemnik moze byc.

co zlego w tym ze bedzie zbyt aktywny??

Atrax Robustus
    Guest

To znaczy, ze jezeli bedziesz widzial, ze "zasuwa" po calym pojemniku, gubi sie, nie moze znalezc sobie miejsca na kryjowke i nie moze (wlasnie przez to), polowac, to znaczy, ze "cos tu jest za duze"

Uprawnienia umieszczania postów