-
Regalis bez pajęczyny ???
Posiadam regalisa juz od ponad 2tyg. i przez ten czas odkiedy go przelożyłem do większego pojemnika niezrobil sobie pajeczyny tylko caly czas siedzi na sciankach
-
Re: Regalis bez pajęczyny ???
-
Czasami tak jest,moja P.ornata zrobiła sobie gniazdo przeszła wylinkę i potem je zniszczyła.Teraz siedzi za roślinką i nic nie robi.Podobnie z A.metallicą w starym terra miała piękne gniazdo w nowym jest już ponad miesiąc i nic nie zrobiła,tylko siedzi sobie na konarze.Przyjdzie czas że zrobi!
-
-
Nie znam bo zmasakrowała wylinkę,ale jest potężna z odnóżami ma już ok.12-13 cm.aż strach pomyśleć co będzie dalej!Jets Piękna i według mnie ciekawsza od wszystkich Avicularii razem wziętych,ale to moje osobiste zdanie.Pozdrawiam.
-
Zawsze twierdzilam, ze Poecilotherie to moje ulubione pajaki... I marzą mi się w terrariach wszystkie ich gatunki, chociaz to tylko pobozne zyczenia, niestety......
-
Snuk -> Przykro mi, ale masz katnika
-
a tak na serio, to sie specjalnie nie przejmuj. Poecilotheriom raczej nie spieszy sie w budowaniu tak "monumentalnych" gniazd, jak np. u Avicularii. Moja samica regalis przez dlugi czas nie robila sieci w ogole, ale ostatnio zrobila taki system korytarzy "powietrznych", ze az milo na to patrzec.
-
Avi mamy takie same marzenia , a one sie spelniaja (jak sie tego chce )
-
tak jak pisza nie przejmuj się tym że nie robi zacznie robić jak będzie zblizała się wylinka nakarm ją dobrze i czekaj....
Pozdrawiam
Serpent
Uprawnienia umieszczania postów