Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Regalis bez pajęczyny ???

Regalis bez pajęczyny ???

Posiadam regalisa juz od ponad 2tyg. i przez ten czas odkiedy go przelożyłem do większego pojemnika niezrobil sobie pajeczyny tylko caly czas siedzi na sciankach

Re: Regalis bez pajęczyny ???

i co w związku z tym? :P

serafin wolny
    Guest

Czasami tak jest,moja P.ornata zrobiła sobie gniazdo przeszła wylinkę i potem je zniszczyła.Teraz siedzi za roślinką i nic nie robi.Podobnie z A.metallicą w starym terra miała piękne gniazdo w nowym jest już ponad miesiąc i nic nie zrobiła,tylko siedzi sobie na konarze.Przyjdzie czas że zrobi!

yiuldyn
    Guest

Jak czesto ptasznik zmienia lokum to mu sie już nie chce nic robić Sprónuj dać mu spokój, niech poczuje że jest u siebie i że nic mu nie zagraża a wtedy będzie się aklimatyzował
    P.S.
    Serafin, i znasz płeć ornatki? Pewnie samica? Gratuluje

serafin wolny
    Guest

Nie znam bo zmasakrowała wylinkę,ale jest potężna z odnóżami ma już ok.12-13 cm.aż strach pomyśleć co będzie dalej!Jets Piękna i według mnie ciekawsza od wszystkich Avicularii razem wziętych,ale to moje osobiste zdanie.Pozdrawiam.

Zawsze twierdzilam, ze Poecilotherie to moje ulubione pajaki... I marzą mi się w terrariach wszystkie ich gatunki, chociaz to tylko pobozne zyczenia, niestety......

Atrax Robustus
    Guest

Snuk -> Przykro mi, ale masz katnika

Atrax Robustus
    Guest

a tak na serio, to sie specjalnie nie przejmuj. Poecilotheriom raczej nie spieszy sie w budowaniu tak "monumentalnych" gniazd, jak np. u Avicularii. Moja samica regalis przez dlugi czas nie robila sieci w ogole, ale ostatnio zrobila taki system korytarzy "powietrznych", ze az milo na to patrzec.

_INVISIBLE_
    Guest

Avi mamy takie same marzenia , a one sie spelniaja (jak sie tego chce )

tak jak pisza nie przejmuj się tym że nie robi zacznie robić jak będzie zblizała się wylinka nakarm ją dobrze i czekaj....

Pozdrawiam
    Serpent

Uprawnienia umieszczania postów