-
mągą byc takie nowe domki:-)??
przygotowałem 3 pojemniki, na geniculate7wyl, irminie7wyl i imperator 2cm ciałka, na pierwszej fotce jest dla Pandinusa, może być taki czy coś tam jeszcze dodać??, jutro jak go dostane to dam pojemnik z wodą, temperatura w jakiej stoi pojemnik to 32*C
-
Re: mągą byc takie nowe domki:-)??
dla irmini, wystrój tymczasowy zanim nie wykombinuje czegoś lepszego, jutro dojedzie pojemnik z wodą, temp max 29*C
-
dla geniculaty, temp max 28*C, obawiam sie że bedzie zamałe, ale to sie sprawdzi jak przyjedzie, podobne podejrzenie mam co do irmini czy nie bedzie jej tam ciasno, pozatym warunki wydają mi się dobre
-
to na irminie... hehs jedna uwaga.. moze ci przeszkAdzac ten drugi konar w sprzataniu... ale niezle :]
-
to tylko tym czasowo więc nie bede jej sprzątał puki nie zmienie jej wnętrza, tak szybko chyba nie obsra całego faunaboxu:-), a wystarczy jeden?? myślałem że im więcej tym lepiej
-
Na Geniculate może być za małe...
-
Ale zgrane w czasie posty))
-
własnie tego nie obawiałem, ale to też tylko tymczasowo, jak coś to można już ja do docelowego terra dać, 30x30x25?? ma ok 4cm ciałka, albo większy faunabox??
-
mojej wystarczy jeden i juz sobie robi ciekawe krolestwo..
a zwlaszcza jak masz zamiar ja przeprowadzac... wyciagniesz pierwszy, ruszysz konstrukcje pajeczyny ktora bedzie miec nitki wszedzie i bzium irmini nie ma bedziesz ja gonil... widzialam wczesniej ze zastanawiales sie nad irminka
jesli to tymczasowe zostaw jeden :]
-
oki już wyciagam jeden i zoabzce jek to bedzie wyglądało:-)
Uprawnienia umieszczania postów