Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: mągą byc takie nowe domki:-)??

mągą byc takie nowe domki:-)??

przygotowałem 3 pojemniki, na geniculate7wyl, irminie7wyl i imperator 2cm ciałka, na pierwszej fotce jest dla Pandinusa, może być taki czy coś tam jeszcze dodać??, jutro jak go dostane to dam pojemnik z wodą, temperatura w jakiej stoi pojemnik to 32*C

Re: mągą byc takie nowe domki:-)??

dla irmini, wystrój tymczasowy zanim nie wykombinuje czegoś lepszego, jutro dojedzie pojemnik z wodą, temp max 29*C

dla geniculaty, temp max 28*C, obawiam sie że bedzie zamałe, ale to sie sprawdzi jak przyjedzie, podobne podejrzenie mam co do irmini czy nie bedzie jej tam ciasno, pozatym warunki wydają mi się dobre

to na irminie... hehs jedna uwaga.. moze ci przeszkAdzac ten drugi konar w sprzataniu... ale niezle :]

to tylko tym czasowo więc nie bede jej sprzątał puki nie zmienie jej wnętrza, tak szybko chyba nie obsra całego faunaboxu:-), a wystarczy jeden?? myślałem że im więcej tym lepiej

Na Geniculate może być za małe...

Ale zgrane w czasie posty))

własnie tego nie obawiałem, ale to też tylko tymczasowo, jak coś to można już ja do docelowego terra dać, 30x30x25?? ma ok 4cm ciałka, albo większy faunabox??

mojej wystarczy jeden i juz sobie robi ciekawe krolestwo..
    a zwlaszcza jak masz zamiar ja przeprowadzac... wyciagniesz pierwszy, ruszysz konstrukcje pajeczyny ktora bedzie miec nitki wszedzie i bzium irmini nie ma bedziesz ja gonil... widzialam wczesniej ze zastanawiales sie nad irminka
    jesli to tymczasowe zostaw jeden :]

oki już wyciagam jeden i zoabzce jek to bedzie wyglądało:-)

Uprawnienia umieszczania postów