-
Chromatopelma Cyaneopubescens
... .Jaki naprawdę jest ? ... wymieniony gatunek ......po 2.....problemy w hodowli......osoby posiadające tego pięknego pajączka proszę o wypowiedzi ....
-
Re: Chromatopelma Cyaneopubescens
zalacznik Ci sie nie otwiera.... :/
-
Ten ptasznik jest spokojny, ale zalezy od okazu Moja "Chromcia" nalogowo wyczesuje włoski z odwloka, a pozatym jak trzeba to stanie na tylnych odnozach ( lecz nie atakuje...) pozatym to ptasznik idealny dla poczatkujacych hodowcow i goraco go polecam :-)
-
no tak nie odpalił ....proszę kliknąć w autora widać to samo zdięcie...
-
to jeden z najpiękniejszych pająków poza tym do niedawna bardzo rzadki w polskich hodowlach choć i teraz cięzko go dostać ! ja sam mam 4 szt po 3wyl rosną bardzo szybko !w zeszłym roku kupiłem małego pajączka i w ciągu roku wyrósł na pięknego błękitnego pająka choć trochę pobudliwego(wyczesuje włoski i czasami się stawia ale o ataku nie ma mowy)!nie jest to pająk wybitnie szybki więc mozę go chodować początkujący miłośnik włochatych stworzonek !
!!!!!!!!@@@pozdrawiam Emil@@@!!!!!!!!!!!!!!
-
pajaczek świetny, ale bardzo szybki. moje jedzą mi świerszcze "z ręki"
-
szybki raczej nie, nie zauwazylem tego u mojej "chromci" - moja jest raczej ospala i malo ruchliwa, ale wszystko zalezy od okazu
-
czesc
moja (L4) jest bardzo szybka (ale tylko gdy biega po swojej pajęczynie :d) a tak wogóle to ma duuuży "apetyt" no i po ostatniej wylince zrobila sie dosyc agresivna ale ogólnie piekny ptaszor )))
-
Ja mam tęz ten gatunek jest naprawde bardzo ładny , mój osobnik jest dosć agresywny szybko sie denerwuje i wyczesuje włoski z odwłoka , i czesto atakuje przy manipulacjach w terrarium .
Uprawnienia umieszczania postów