Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: light/dark form? (H.lividum)

Re: light/dark form? (H.lividum)

Calkiem prawdopodobne Kolekcjonuje fajne zdecia, mam juz ok 300 na dysku :>
    Btw, nie wiem czy pamietasz, ale rozmawialas ze mna na gg ze dwa dni temu nt koloru B.epicureanum Wlasnie moj przeszedl chyba 6 wylinke i z brazowego zrobil sie kolorowy Czerwony tylek, a cala reszta jednak jest ciemno niebieska, cos tak jak u mlodej versicolor

Co dozalacznikow, to nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Pod ppolem "temat" wiadomosci ktora komponuje jest "zalacznik" i tam wybiera sie bezposrednio z dysku

[RED-689]
    Guest

>Calkiem prawdopodobne
    >Kolekcjonuje fajne zdecia, mam juz ok 300 na dysku :>

Witam w klubie :-) Ja mam okolo 700....... mb :-)

Zauwaz, ze Brachypelma vagans jest tez granatowawa po wylince....

No coz, to na razie nie wstawie fotki... Najmniejsza ma 103 MB. A zmniejszac dopiero sie naucze.

wYSTARCZY ZWYKŁY PAINT, KTÓRY MASZ W SYSTEMIE WINDOWS. KLIKASZ START>>PROGRAMY>>AKCESORIA>>PAINT OTWIERASZ W NIM WYBRANĄ FOTKĘ A NASTĘPNIE U GÓRY W ZAKŁADCE OBRAR>>ROZCIĄGNIJ/POCHYL I PODAJESZ NP. 50% I JUŻ FOTA MA DOBRĄ WIELKOŚĆ DO UMIESZCZENIA W NECIE. ALE Faza po imprezce

[RED-689]
    Guest

Jezeli chcesz to podeslij te zdjecia na rainforest@go2.pl

Odesle Ci juz przerobione na ten adres z ktorego je dostane.

Pozdrawiam

Etienne_
    Guest

Moja jest identyczna jak w załączniku PAwcIA, poprostu jak dwie krople wodyy, wielkościowo moja jest troszkę większa i jest po 9 wylince

Jeszcze nie zauwazyle, bo moje sa mlode i dopiero na dniach beda mialy u mnie pierwsza wylinke
    A epi juz kilka dni po wylince, a kolorek nadal trzyma. Zobaczymy co z niego wyrosnie

serafin wolny
    Guest

Ja dzisiaj odebrałem swoją H.lividum samica po 10 wyl.i wygląda identycznie jak ta w załączniku bez żadnych kombinacji ze światłem itp.może kolor niebieski jest tylko nieco ciemniejszy.Wylinkę miała ok. dwa miesiące temu więc zakładam,że to nie jest czasowe ubarwienie i taka już zostanie.

Ale piękna, to dopiero prawdziwa H.lividum!!!

Uprawnienia umieszczania postów