Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: skrytka dla smitka:)

skrytka dla smitka:)

Moj smiciak L3 jest w pojemniku na mocz. Siedzi tam sobie w 28 stopniach i zastanawiam sie czy dac mutam jakas kryjoweczke. Chetniej bym nie dawal bo tak przez caly czas moge go widziec. Jak sodzicie musze czy nie musze??
    Pozdrawiam
    Nazar

Re: skrytka dla smitka:)

u mnie tylko huahini i pare innych pajaczkow ma kryjówki - reszta niet
    To zalezy od hodowcy, jezeli chcesz mozesz mu dac, jezeli nie to nic sie nie stanie

Możesz mu dać. Zawsze to lepiej dla pajączka, jak ma się gdzie schować. Zawsze prrzecież możesz podnieść kryjówkę, jak chcesz zobaczyć, co się z nim dzieje.

Jasne ze moge ale wolalbym go tym nie stresowac. Poza tym kiedy zraszam pojemnik a on siedzi w kryjowce to przeciez woda w torf wsiaknie i wyschnie a on nawet nie zdazy cokolwiek"lyknac" Chyba jednak oleje narazie ta kryjoweczke

Pozdrawiam
    Nazar

Nazar jak podrośnie spraw mu kryjówkę u takich małych wydaje mi się zbędna.Zawsze lepiej mieć gościa na oku

Nazar zapewniam cię, że pająk bardziej się stresuje, gdy nie ma kryjówki, niż gdy mu ją raz na jakiś czas podniesiesz. Co do picia, to nie martw się, pająk napewno sobie poradzi.

Eeeeee to juz sam nie wiem

olej kryjówkę... mój smithi L3 ma u siebie pokruszone włókno kokoswe i sam sobie z niego robi gniazdo

BakuBak
    Guest

jak będzie chciała to se wykopie :P

Okej olewam. ) dzieki za odpowiedzi

Pozdrawiam

Nazar

Uprawnienia umieszczania postów