-
Re: Kupiłem zagłodzoną Irminie , pomóżcie !!!!!
Michal- taki doswiadczony hodowca, a o wylince nie wiedzial, pff!
Moj kedzierzawiec ma sie rownie dobrze i z niecierpliwoscia czeka na to, az Twoja Irminka posluzy mu za karme.
Wpadne do Ciebie kiedys, to zobacze, jak wyglada Twoj nowy spajder
Pozdrawiam i zycze powodzenia, moj tez niedlugo bedzie linial, bo juz zrec przestal.
-
Polecam drobny pokarm jak pinki!! Możesz też dać małe świerszcze, około 0,5cm!!
-
msk mam nadzieje ze ty tez nabierzesz wiecej doswiadczenia w chodowaniu pajaków bo jednak jedna brachypelma albopilosa to troszke mało.a jesli chodzi o moje doswiadczenie to wpadnij do mnie ,zapraszam napewno sie nauczysz czegos nowego na temat naziemnych.jesli zas chodzi o to czym bedziesz karmił swego pajaczka dobra rada zakup sobie malutkie pinki bo twój olbrzym z czyms wiekszym sobie nie poradzi. Pozdrawiam wszystkich MasterMike ))))))
-
Nauczyc? Pff!
Ja juz potrafie rozmnozyc pajaka L5
-
... Przez podzial za pomoca zyletki
-
może jego pączkuje?
-
Witam .watpie aby moja pączkowała.ale dzieki za rady moze kiedys je rozmnoze własnie w ten sposób. pozdrawiam MasterMike
-
jak chcesz to moge ci podać przepis na kropluwke ..... coprawda robi sie to głuwnie przy zranieniach i utracie chemolimfy ale jak dodasz troche glukozy to powinni być ok :]
-
BakuBak, jaj sobie robisz z ta kroplówka? , tak przy okazji mam smithi po upadku. Minelo juz od niego 3 tyg. Jest chuda straciła pełno limfy. Ale coraz bardziej sie rusza. Nie wiem czy probowac ja nakarmic. Jak sadzicie??
-
nie robie sobie jaj :P hoć wiem ze to głupio brzmi :P
jełi zatamowamowałeś krwotok to luz ... podnieś wilgotność i daj jej wody :] a jedzenie ?? morzesz sprubować coś małego zeby sie nie napchała i zeby sie rana nie otworzyła ... .
Uprawnienia umieszczania postów