-
Czy można karmic żabami??
Czy dorosłą samice vagansa i bohmei można karmic taką zwykłą ropuchą znalezioną w ogrodzie na trawie?? Chodzi mi raczej o mniejsze sztuki!!
-
Re: Czy można karmic żabami??
ale nie takimi lapanymi ... zaby ktore wystepuja w srodowisku naturalnym pochodza z przydroznych stawow badz innych zanieczyszczonych zrodel wody wiec nie polecam...... pajak zje taka zabe i pewnie zdechnie ... bo zaba bedzie zakazona badz ma jakies bakterie badz wirusy....
-
A jesli sie ma wlasny staw w ogrodzie i od kilku lat legna mi sie tam moje wlasne, "czyste" zabki? Moja rybke stamtad juz zjadl pajaczek i ma sie dobrze.
-
Możesz podać, nie sądzę żeby kipnął od tego. Sam widziałem na jakimś filmie jak pająk szamie żabę.
-
byle nie była przydrożna czyli ołowiana...
-
Co wy w ogóle gadacie????!!!! Nie możesz podać pająkowi złapanej zaby bo wszystkie są u nas pod ochroną. Mało Ci robactwa na podwórku?? Jeśli mało to zawsze można założyć hodowle....
-
w sumie racja.. żaby też są objęte CITES hahaha
-
CITES to co innego.... nasze gatunki sa po prostu w kraju chronione. Chyba żadne nie są na CITES`ie.
-
ja tam nie podaje zab zlapanych nawet jesli mam wlasny stawik i "czysta wode" lepiej karmic pajaczka czyms innym ... ale to juz wola hodowcy ... w moim przypadku nie bede ryzykowac
-
Uprawnienia umieszczania postów