Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: i co teraz?........

PaWeL^
    Guest

Re: i co teraz?........

czesc

to w końcu P.Imperatora sie rejestruje czy nie ?? bo juz sam nie wiem (cały czas myślałem, ze sie rejestruje)

hmm...chyba nie, ja nic o tym nie slyszalem...

pandinusy się rejestruje... dlatego są wciągnięte na listę zagrożonych wyginięciem gatunków bo są tak popularne jak albopilosy wśród ptaszników i dużo się ich odławia na wolności...

Wszystkie Brachypelmy rejestruje się, co do Pandinusów, nie wiemy. W Gdańsku rejestracja podobno kosztuje 15 zł od gatunku.

Wszystkie zwierzaki objete k. waszyngtosnka "cza zarejestrowac". Ale mi sie nie chce

Koszt rejestracji zalezy od miasta. We Wrocławiu jest to 11 zl za kazdy gatunek (niezaleznie od ilosci sztuk) + 5 zl za wniosek. Czyli jak jest 1 gatunek, to za rejestracje placi sie 11 + 5 = 16 zl, za 2 gatunki 22 + 5 = 27 zl itd. Podkreslam, ze tak jest we Wrocławiu...

Ania..
    fajnie macie we wrocławiu... toruniu chcą 12 + 5 ;/

i`am
    Guest

hmm a ja bym sobie moze nawet zarejestrowal je;] tak z czystej ciekawosci:P tylko nawet nie wiem gdzie sie z tym udac;]

i'am ----> hehe....jezeli nie wiesz gdzie sie udac to poczytaj wczesniejsze posty o tej tematyce zapewniam Cię ze znajdziesz - jak mawia powiedzenie "szukajcie, a znajdziecie"

i`am
    Guest

uhehue no dobra wiem jak sie nazywa urzad i wogole ale nei wiem nawet gdzie to u mnie jest;] zreszta nie chce mi sie tlumaczyc ludziom z urzedu o co mi biega;] mogliby przyjsc do mnie i bedzie gitara;]

Uprawnienia umieszczania postów