-
Re: rejestracja one more time
czesc
a Ch.Cyaneopubescens podlega rejestracji ?? jak nie to mam tylko 9 miechów
ps. nieletni też idą siedziec ? jak tak to przynajmniej odpoczne od boody ))
-
-
EJJJ!!!! Trochę więcej szacunku dla ojca!
-
ej serafin.. to mój ojciec! zostaw go w spokoju! zrób se swojego, a nie się mojego czepiasz! jak mi zazdrościsz, że nie będę się schylał po mydło to poczekaj jeszcze rok.. wtedy to już ja pójdę siedzieć
kurde.. jak ja i serafin pójdziemy siedzieć w jednej celi to mam przerombane... ;/
-
nieletni pewnie do sadu rodzinnego itp odpowiadaja za Ciebie rodzice :P
-
to ze bylo do 2go listopada to wiemy wiemy... ale jakos czekamy na ulaskawienie pajakow z rejestracji :P
hmmm... boehmei + vagans + albopilosum = 9 miechow, jesli zolwie i nimfa tez byly do rejestracji (za pozno sie kapnelam by to sprawdzic) to dojdzie mi jeszcze troche.... egzotyczne rybki tez? :P
-
NIc z tego, aLiCe ...
nie uda sie naciagnac Panstwa na 9 miechow urlopu.
Za jeden gatunek poodpoczywasz sobie tylko 3
Kup sobie skorpiona cesarskiego to zalapiesz sie jeszcze na nastepne 3 miechy ))
-
9 michow to za same pajaki.... :P czyli 9 miechow urlopu, normalnie wlosy moze zapuszcze jesli nikt nie bedzie chcial mnie tam obciac [hahaha]
-
Z tego co się dowiedziałem.................................. to Kanarki też podlegają rejstracji.
No nieżle ....życie w tym kraju staje się bezsensowne. :/
-
Gdzie sie tego dowiedziałes? Kanarki nie figurują na liscie CITES, a poza tym nikt juz przeciez nie odławia i nie przemyca kanarkow.
Uprawnienia umieszczania postów