-
rejestracja one more time
Czytaliscie Listopadowy National Geografic?? wyraznie napisane jest ze od Listopada wszystkie zwierzeta objete konwencja Waszyngtonska musza zostac zarejestrowane...
Pozdrawiam
nazar
-
Re: rejestracja one more time
a jezeli ktos nie ma zarejstrowanych to co???
-
Pewnie nic ale prawnie powinno sie miec
-
z tym juz jest zrobiony straszny mętlik i zamieszanie - ehh...
Natomiast ja czytałem gdzież że, to podelga jakiejs karze - poszukajcie w archiwum cos o rejestracji pajączkow - powinno gdzies to byc.
-
3 miesiace lub 5000zl od jednego gatunku z tego co pamietam...
coz chyba zaserwowalam sobie dluugie wakacje... za kratkami lepiej niz w domu [hahaha] bo tak jakby nie mieliby jak ode mnie kasy wyciagnac..
-
Spaliście?? Tu przecież nawet osobny temat był zwany chyba "Rejestracja". Już too late, można było do 2. listopada bez papierów. Ja zarejestrowałem, eeeh co mi tam.
-
ja tez nie rejestrowalem moich zwierzaków - wiec ciiiiiii.... ;]
albo poprosze ich zamiast 3 miechów w pace - wstrzyknięcie trucizny do zył
-
Jak co to chodźmy do jednej celi. Jak od jednego gatunku to posiedze jeszcze za legwana. Kunia pół roku...
-
dobrze że rosea, świerszcze, mączniaki,gekon lamparci i stryszki nie jest do rejestracji bo bym miał 21 miechów!! :-) tak moge mieć 6 misięcy:-)(boehmei i smithi :-)
-
teraz się narobiło będzie tak "sprzedam smihi" - "za ile "-"za 10zł "-"a masz papiery"-"nie" -"to co tak drogo " hie hie hie
Uprawnienia umieszczania postów