Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: emilka nie je 5tyg

Mieszany widok

emilka nie je 5tyg

moja B. emilia 4wyl nie jadla jeszcze nic od kupna czyli przez prawie 5tyg. co tydzien probuje dawac jej pol maczniaka i mala pinke ze zmiazdzona glowa(przez 15min wiciagam ja jak sie zakopuje) i nic. po 2 dniach wyjmuje pokarm. czy mam siezaczac martwic?

Re: emilka nie je 5tyg

Też sie kiedyś przejmowałem i pytałem. Ale już mi przeszło Poprostu czekaj i próbuj, możesz tylko temperaturą i wilgotnością pomanipulować bo przecież nie nakarmisz go na siłe. Moja smitka zjadła tydzień po 2 wyl. malutkiego mączniaka i póżniej, po 50 dniach od 2 przeszła 3. Nie martw sie chyba że inni powiedza inaczej

moze juz się najadła lub będzie miała wylinke, B. emilie długo szykują sie do wylinki...pozostaje jedynie czekac...

Atrax Robustus
    Guest

Nie martw sie.
    I to samo Ci powtorze za nastepne 5 tygodni :>

może zaduże kawałki tych mączniaków

_INVISIBLE_
    Guest

Moze podaj inny pokarm np. swierszcza lub muche z pinki

kurczak z rożna i jabolek - to musi zadziałać.
    jabol musi być zimny a kurczak może być przeterminowany - koniecznie podawać na świeżym powietrzu wieczorem - np. ławka w parku albo betonowe schodki niedaleko rzeki.
    to musi zadziałać
    musi

My naszą Emilkę L5, karmimy żywymi świerszczami i to całkiem sporymi. Może Twoja Emilka już wyrosła z robali?

_INVISIBLE_
    Guest

Lub sie zbrzydly

zaraz jade po male swierszcze dla niej, ale boje sie jej troche dawac zeby jej nie zkrzywdzily

Uprawnienia umieszczania postów