Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ssanie nogi...

Ssanie nogi...

Moja Geniculata przed chwilą włożyła swoje tylne odnóże międzi szczękoczułki i zaczeła tak nimi ruszać, że wyglądałoby to jakby ją zjadała! Ale wyjęła ją i teraz siedzi normalnie...

Co jej się stało? Wspomnienia z dzieciństwa, znowu ssie palce))? A może się tak myje ???

Re: Ssanie nogi...

napewno sie myje
    moja/moj g.rosea tak robil 2 dni temu i napewno sie myl.
    tylko mam pytanie jedno jezeli pajaczek sie myje to znaczy ze jest przed wylinka|??

Ptaszniki tez dbają o swoją higiene. Myła sie.

pewnie obgryza paznokcie hihihih / napewno sie myje

Paweł J.
    Guest

Na 100% sie myje, ale swoją drogą to świetnie wygląda...

Serio, przestraszyłem się, bo od doby nie mam świerszczy i myślałem że sama się zjada(!) .

moj skorpion tez tak robil tylko ze ze szczypcami.Ktoregos dnia patrze a on kota udaje (szczypiec do paszczy i cos tam robi).Widocznie tez sie myl.

Etienne_
    Guest

Tez to zaobserwowałem u swoich pająków, tylko ze jeszcze jest jeden szczegół, mianowicie jak włożyłem P. cambridgei do nowego terra, to jak próbował wejść na szybę, to od razu się ześlizgiwał, wiec rozsiadł się wygodnie i zaczął po kolei wkładać odnóża do buzi :-) i jak zrobił po kolei wszystkie odnóża to w mgnieniu oka pod sufit na szybkę wszedł, bez najmniejszego problemu, zauważyłem tak u wszystkich moich pająków, jeśli maja problemy ze wspinaczką, zawsze powtarzają tę procedurę.

moje pająki to brudasy - nigdy nie widziałem jak się myją ((

michał nierodzik
    Guest

A moje sie myją moja albopilosa L10 liże każdą noge potem ciaga nogami po odwłoku jakby włoski wyczesytała szoruje też korpus od dołu..........

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów