Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Pomozecie poczatkujacej...???

Re: Pomozecie poczatkujacej...???

u mnie odwronie pająk do 3 wylinki jest dla mnie nie groźny przy przeprowadce łazi po mnie albo biega po dywanie takich większych się boję i wolę unikać bliskich spotkań trzeciego stopnia

Czesc to fakt ze wszyscy sie zucili do pomagania hehe ale to bardzo dobrze bo bedzie lepiej kiedy ludzi zajmujacymi sie pajaczkami bedzie wiecej. Zas jesli chodzi o branie pajaczka na reke to do L6 jest to jeszcze małe malenstwo któremu mozna krzywde zrobic nie mówiac juz o tym ze mała smithi nie porusza sie normalnie tylko wrecz teleportuje wiec to moze byc trudne zapanowac nad nia .mam kilka sztuk i wiem co mówie.ostatnio jedna przez przypadek przebiegła mi po plecach ))) pozdrawiam MasterMike

zgadza sie - nie polecam brac na reke mlodych pajakow, One potrafia miec niezlego "speed'a" w....ekhem....odwloku i moga spasc na podloge - natomiast podrostki po 6/7 wyl. mozesz brac na reke :-)

art man
    Guest

ja mam akurat smithiego i biore go na rece tylko jak juz poczekaj az podrosnie i to czy jest agresywny zalezy tez od pajaka i z tym kupnem to racja mozesz trafic na samca tak jak mozesz trafic ze dostaniesz zwyklego krzyzaka

Uprawnienia umieszczania postów