Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: mieszkanko pajączka

mieszkanko pajączka

czy mogę dać pajączka po 5 wylince dac do trochę większego pojemniczka niż ten na mocz?? np. do takiego po sałatce???

Re: mieszkanko pajączka

a jaki to gat. ? - jak pajaczek miesci sie jeszcze w pudelku na mocz to niech tam zostanie.

b. smithi.. juz go dalem do wiekszego.. moge go tam zostawic? czy lepiej wrocic go do tego malego??

Atrax Robustus
    Guest

Jak bedzie jadl i nie bedzie sie gubil (a pewnie nie bedzie), to nie widze problemow i mozesz go tam zostawic.

wielkie dzieki.. a gdzies czytalem ze jak maja za duzo miejsca to staja sie agresywne.. czy grozi mu to??

jesli pojemnik po salatce to wiadro - tak

Pac ---> ja równiez czytalem ze ptaszniki na wiekszych przestrzaniach trzymane staja sie agresywne, z tego co przypominam to napisal to jakis prof. arachnologi wiec musi to byc prawda

yiuldyn
    Guest

5 wyl. to za duża bestia do pojemniczka po kliszy...

Czy B. smithi są takie małe? Nasza Emilka L5, za żadne skarby nie zmieściłaby się w pojemniku od moczu. Ona sobie spokojnie siedzi w pudełeczku po sałatce i chyba też narzeka na brak miejsca. Niedługo ma dostać nowe mieszkanko, nieco większe.

PaWeL^
    Guest

czesc

Talullah B.Smithi chyba są takie malutkie :/ - porównanie u mnie B.Smithi (L4) Ch.Cyaneopubescens (L4) i B.Angustum (L5) - B.Smithi - jakies 2,5 cm z odnóżami , Ch.Cyaneopubescens - ok. 4 cm, B.Angustum - ok. 4 cm

Uprawnienia umieszczania postów