-
Re: czy ta cholera wkoncu wylinieje?
zyje, zyje.. tylko strasznie sie "zamknela w sobie", nie chce sie ze mna bawic
werni
-
Moj boehmei przechodzi wylinki w odstepie 2,5 tygodni... sam sie dziwie czemu tak szybko...
teraz oczekuje na 5 wylinke !!!!
moze znuf mnie zaskoczy i wylinieje szybko
-
Poniewaz masz dobre warunki - wiec nie dziw sie
-
To ja dodam ze na 10 wylinke mojej b boehmei czekam od 14,07,2003 heh
-
i chyba Gacek jeszcze troche poczekasz.hehe
-
o boshe pieknie mnie stronki nei chodzily a tutaj tyle postow hyhyh..
coz rammstein wlasnie nie... zdazylo mi sie 2krotnie ze widzialam jej przepiekne bielutkie kly jadowe czasem nawet w dzien wylinki!!!
po tygodniu juz jest znow spokojnym i nieco strachliwym barankiem ktoremu moge nawet reka pomachac "kolo nosa"
a o boehmei thx... w sumie jest ze mna juz pol roku ale teraz tak na przykladzie reszty pajakow mnei zmartwil...
-
tia... od warunkow i jedzenia.. moj nie chcial nic jesc od sierpnia do wrzesnia to pod koniec wrzesnia dostal muche i wkoncu zjadl... pojadl kilka much, hodowla sie skonczyla i teraz nie ruszy ani wylegu swierszczyka, ani maczniaka... tylko zdupca przed jedzonkiem skubaniec..
zazdroszcze porostu, ja bym mu wybaczyla jakby tak teraz byla ta wylinka hehehe bo kurcze vagansy go przerosna.. ale przynajmniej mama uwierzy ze boehmei naprawde wolno rosna (to byl pierwszy pajak jakiego odkryla we wrzesniu, lol)
-
Ptasznik zaraz po wyl ma biale kly jadowe a z kazdym dniem one ciemnieja, gdy sciemnieja do barwy czarnej wtedy ptasznik będzie polowal ;] poniewaz gdyby ptasznik zaczal polowac odrazu po wylince wtedy jego biale kly sa bardzo, bardzo slabe i najprawdopodobniej ptasznik polamalby je na "kolacji" ;];];]
-
bosh.. to wlasnie wiem tylko dziwi mnie ze moja stuknieta irminia jest agresywna wlasnie WTEDY GDY MA BIALE ZABKI :P
a jak jej zczernieja jest potulna jak baranek.....
Uprawnienia umieszczania postów