-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
Problem
Kupiłem pajaczka zekomo versi color L2 problem w tym ze przypomina tego pajaka (zalacznik) huriana to jest tzn jest L2 pajak nozki polprzezprczyste pomaranczowawe koncowk iczarne i karpaks tez ciemnawy moej pytanie dostalem mloda huriane czy versicolor tak wyglafa przy L2 a potem dostaje dopiero niebieskiego koloru!?!? prosze o pomoc sprzedawca w sklepei tweirdzi ze to versi nie huriana ale hmm.. nie wiem
-
Re: Problem
z tego co mi wiadomo młode versi są błękitne, najprawdopodobniej zostales nabity w butelke
-
Zgadza sie. Znajomy mial Versi L2 (teraz juz L3) i byla cala niebieska (blekitna jak kto woli) no i oczywiscie owlosiona.
-
A od kogo kupowałeś, można wiedzieć ? Bo ostatnio też zostałem oszukany.
-
to z całą pewnością A. metallica
-
zapraszam na www.metus.asmed.pl tam znajdziesz zdiecie versicolor po 2 wylince. A co do tego to jeśli mówisz że jest to podobne do zdiecia to jest huriana czyli ktoś cienieźle namoczył :]
-
Moze komus sie pomylily pajaczki przy sprzedazy :>
-
hehe...zdarza sie, ja odebralem P. cambridgei a okazalo sie ze pudelku nikogo nie ma i "ktos" mnie zrobil na szaro :/
-
nie wiem co inni napisali i nie wiem dokładnie co to za pająk, ale miałem versi i z całą pewnością wyglądaja inaczej niz ten Twój na fotce.
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
Po sprawie
Problem rozwiazany pajaczka wymienilem na takei go bez 3 nozek ale jutro mam dosac kompletnego po sprawie jest juz czlowiek ma prawo sie pomylic nie ma problemu z wymiana wiec nie bede pomstowal tutaj i nie powiem gdzie kupowalem!
Uprawnienia umieszczania postów