Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zaklinowanie sie

Zaklinowanie sie

Witam. z 16 NA 17 pazdziernika moja nimfa T.Blondi przechodzila wylinke, tzn mozna powiedziec ze nadal ja przechodzi bo kawalek starej skowy ma na odwlowku i jedna konczyne ma w starej skorze. Co mam zrobic bo owa zaklinowana nogo jest juz ok 14 godzin w tej starej skorze. Wiem wiem troszke zamotalem ale prosze o odpowiedz.

Re: Zaklinowanie sie

spróbuj zmoczyć wylinke może to coś pomoże

Zwiększ wilgotnośc i czekaj POD ZADNYM POZOREM NIUE PRÓBUJ SCIAGAC TEGO Z NOGI a z odwłoka mozesz spróbowac namoczyc i delikatnie sciągnąć ale przy tak malym pająku to jest raczej niemozliwe.

To odrazu sie spytam. Co sie stanie jesli jego noga pozostanie w tej starej skorze?
    , Ale nadal czekam na odpowiedzi na pierwsze pytanie. Pozdrawiam.

W zasadzie to niejestem pewny ale moze albo zacząć gnić albo odpaść albo zosatac tk jak jest a po nastepnej wylince zejdzie pamiętaj zwiększ sporo wilgotność a powinno zejść.

Atrax Robustus
    Guest

Jezeli noga zostanie, to prawdopodobnie powoli zacznie usychac i odpadnie. Ale tym sie nie nalezy przejmowac.

_INVISIBLE_
    Guest

Odrosnie po nastepnej wylince. Zwiekrz wilgotnosc i bedze ok , tylko nie stresuj zabardzo ptasznika .

Uprawnienia umieszczania postów