-
Re: Strona www forum pająków
hmm w takim momęcie to trzeba by znalejść jakiegoś sponsora na serwer :-), a co to forum to te z terrarium.com.pl (nasze) bardziej mi sie podoba od terrarystyki.pl, oczywiscie pod wzgledem technicznym, tamte forum jest za bardzo "udziwnione" i sie sypie (conajmniej u mnie)
-
no przydał by się jakiś pożądny serwerek...
-
Tamto ma ta zdecydowna zalete, ze nie trzeba ladowac nowej strony do kazdej odpowiedzi
-
W pelni sie zgadzam. Ogolniejest tak, ze gdy chcesz znalesc jakis interesujacy Cie gatunek szukasz go poprzez wyszukiwarke lub robsz zlepek z kilku stron. A tutaj na www.terrarium.com.pl coz 20 cos gatunkow opisanych i koniec. Tylko pare znanych, a przeciez w sprzedazy i chodowli jest wieeeele innych. Strona z prawdziwego zdarzenia by sie przydala, gdzie totalni maniacy pajakow mogliby ja ustawic na startowa :P. No ale server to swoja roga hmmm.... No ale trzeba kombinowac, od czego macie glowe (zeby was bolala :P ?) Pozdrawiam
-
na polibudzie da sie załatwić serwer (php i inne bajery) w instytucie informatyki, spróbuje coś wykombinować, złożę wniosek i zobaczymy
-
Mi w sumie wystarczy jako strona startowa:
http://terrarium.com.pl/forum
W archwum zostalo juz tyyyyle powiedziane, ze ciezko bedzie to pobic jakiejkolwiek stronce o ptasznikach.
To jest po prostu madrosc i doswiadczenie wszystkich forumowiczow.
-
zgadzam sie z wypowiedzia atraxa a ta stronka to juz musi byc naprawde super stronka
-
heh no to raczej tej stronki nie przebijemy :-)
-
Heh i na tym sie zakonczyla debata na temat nowej stronki :P Na poczatku wielki entuzjazm az skoczylo sie, ze nie da rady. No panowie konczcie flaszke i do domu. No ale tak czy tak chociaz co do stronki tej - przydaloby sie wiecej opisow kolejnych gatunkow. Pozdrawiam
-
Ja dalej jestem chętny do zrobienia stronki, ale to nie tylko ma być wysiłek jednego czy dwóch ludzi (od strony technicznej w sumie i tak) ale od strony merytorycznej nie dam rady. W końcu jak ma być więcej opisów pająków to musi je ktoś napisać, nie można ich skopiować z innych stronek (choć tabelki z podstawowymi informacjami były zajebistym pomysłem).
Uprawnienia umieszczania postów