-
Strona www forum pająków
Skoro na naszej kochanej terrarystyce.com.pl nie ma możliwości wklejania zdjęć do swojego profilu to może by kotś zrobił stronke forum pajęczki :-). Umiszczane by były tam zdjęcia i coś tam jeszcze... Problem w tym, że najlepiej byłoby to zrobić w PHP o którym nie mam pojęcia (only HTML i CSS).
-
Re: Strona www forum pająków
Witam!
Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy by tu nie zrobić stronki tylko ptaszniczkach:]
Mam jako takie pojęcie o robieniu stro i nawet czasem fajnie wychodzą. Przydało by się jednak paru chętnych do pomocy typu redagowanie opisów informacji o gatunkach itp. Oczywiście strona z obszernym forum ;]. Jeśli macie jaieś sugestie i pomysły albo jesteście chętni do pomocy to dajcie znać tutaj.
Moje GG: 1973756
pozdr. Marek
-
Pomysl ze zrobieniem strony TYLKO I WYLACZNIE o ptasznikach juz jest i czeka na realizacje. Z tego, co pamietam, to najpierw gekony.
W kazdym razie - wszystko w swoim czasie
-
Ja moge pomóc tylko9 niewiem w czym ale jestem chętny
-
no to fajnie
pierwszy chętny już jest. potrzeba jeszcze paru żeby zrobić naprawdę fajne opisy no i żeby było ich dużo(w końcu stronka ma być profesjonalna) więc zgłaszajcie się ludzie.... thx Neo.
Pzd. Marek
-
ja tez sie zglaszam do pomocy
ps. mam samice ale nie na sprzedaz... a moze daj cene na maila.
pozdrawiam
-
Ja tez pomoge, trzbea by sie zorganizować...
-
ok tez pomoge tylko powiedzcie co mam robic
-
dobra widze że dużo chętnych mamy więc jest git. narazie mi się spać chcę więc nie będę dużo pisał..może jutro się jakoś pracą podzielimy, no i wielkie THX wszystkim. dobranoc
-
jak cos bedzie i dla mnie to i ja sie doloze
Uprawnienia umieszczania postów