Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Chętka na skorpiona

Re: Chętka na skorpiona

nieodparta logika rozumowania-hehe a co to jest??:-)

H. troglodytes moge zalatwić dorosłe (lub prawie dorosłe) za 200zł za sztuke (drogo, ale już tak jest). Jak coś to prosze o kontakt, znajomy minimum raz w tygodniu jeżdzi do Czech :-). Gorsze jest to że w Czechach też ich ostatnio nie było.

Atrax Robustus
    Guest

nokeg -->... ee.. w Islamie raczej nie ma takich watkow, jak podwojna egzystencja jednostki w chwili :P

Jak juz, to rozdwojenie jazni. Swoja droga, ja tez sobie od razu pomyslalem, ze z konta "talullah" korzystaja 2 osoby, wiec ja tez gratuluje Twojego pomyslu, bo nie wpadlbym

ja tam sie na islamie nieznam:-) tez myślałem że to dwie osoby, ale miałem wątpliwosci, może ktoś sobie dla żartu pisze "my" :-)

Mysza-a swierszcze możesz załatwić, bo w czechach to są groszowe sprawy, nie to co u nas, tam kilka koron kosztują paczki po 30szt. u mnie w sklepie za 30szt zapłace 15zł, jeśli jest taka możliwośc to chętnie dowiem się czegoś więcej, narazie mam zapas świerszczy ale na przyszłość chciałbym wiedzieć

Dzięki za info, ale chwilowo cena jest zastraszająca. Musielibyśmy zainwestować za parkę 400 zł. Teraz wykracza to poza nasze możliwości. Nie spodziewaliśmy się, że będzie to aż tak dużo. Jak się trochę dorobimy, to damy znać.

Uprawnienia umieszczania postów