Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Chętka na skorpiona

Chętka na skorpiona

Kochani, czy naprawdę w tym kraju nikt nie ma wiadomości o skorpionach Hadogenes bicolor lub H. troglodytes. Szukamy malucha, bo tak nam się zachciało, a tu pustkowie.

Re: Chętka na skorpiona

Niestety w Polsce te skorpiony nie są dostępne z tego co sie orientuje ( nawet na gieldzie w Łodzi nie mają ) sam chcialbym miec te skorpiony, lecz niestety ((((

a ja mam pytanie do autora niezwiązane z tematem ale jakiś czas mnie to interesuje dlaczego piszeCIE w liczbie mnogiej?? chcemy, mamy, nam się zahciało itp... to coś z kulturą islamu??

na skorpiona nie można mieć nagle "chętki" trzeba się zastanowić i przemyśleć.
    Nie powinno się kupować zwierząt w ramach chwilowego zapału!!!

To akurat nie ma nic wspólnego z kulturą islamu. Po prostu pod tym nickiem są dwie sztuki dorosłe: Tadeusz - właściciel konta i Wirginia - jego Paniena. Listy są redagowane:
    a) wspólnie
    b) przez Wirginię (specj. hodowla, islam, muzyka klasyczna)
    c) przez Tadeusza (specj. biologia, anatomia, biochemia, fot.cyfr., hodowla)
    Który post jest pisany przez kogo to zagadka dla czytelnika.

Skorpiona szukamy już całe wieki. Czyżbyś nie czytywał giełdy. Przygotowani jesteśmy już od dawna, nawet terra zdązyło się zakurzyć.

aha teraz rozumie:-) myślałem że jak coś z islamem to wierzycie/wierzysz w coś ze jesteś w dwóch osobach hehe:-) niewarzne, dzięki za sprostowanie

na giełdzie w berlinie moze bedą, ale komu chce sie tam jechać:-) a może w pradze?

nokeg ---> lol , szacuneczek za nieodparta logike rozumowania ;P;p;p;p;p

przyjaciolka mojego kolegi za okolo 6 miechów wybiera sie do Czech w razie czego moge poprosc by zapytala albo kupila

Uprawnienia umieszczania postów