-
Chętka na skorpiona
Kochani, czy naprawdę w tym kraju nikt nie ma wiadomości o skorpionach Hadogenes bicolor lub H. troglodytes. Szukamy malucha, bo tak nam się zachciało, a tu pustkowie.
-
Re: Chętka na skorpiona
Niestety w Polsce te skorpiony nie są dostępne z tego co sie orientuje ( nawet na gieldzie w Łodzi nie mają ) sam chcialbym miec te skorpiony, lecz niestety ((((
-
a ja mam pytanie do autora niezwiązane z tematem ale jakiś czas mnie to interesuje dlaczego piszeCIE w liczbie mnogiej?? chcemy, mamy, nam się zahciało itp... to coś z kulturą islamu??
-
na skorpiona nie można mieć nagle "chętki" trzeba się zastanowić i przemyśleć.
Nie powinno się kupować zwierząt w ramach chwilowego zapału!!!
-
To akurat nie ma nic wspólnego z kulturą islamu. Po prostu pod tym nickiem są dwie sztuki dorosłe: Tadeusz - właściciel konta i Wirginia - jego Paniena. Listy są redagowane:
a) wspólnie
b) przez Wirginię (specj. hodowla, islam, muzyka klasyczna)
c) przez Tadeusza (specj. biologia, anatomia, biochemia, fot.cyfr., hodowla)
Który post jest pisany przez kogo to zagadka dla czytelnika.
-
Skorpiona szukamy już całe wieki. Czyżbyś nie czytywał giełdy. Przygotowani jesteśmy już od dawna, nawet terra zdązyło się zakurzyć.
-
aha teraz rozumie:-) myślałem że jak coś z islamem to wierzycie/wierzysz w coś ze jesteś w dwóch osobach hehe:-) niewarzne, dzięki za sprostowanie
-
na giełdzie w berlinie moze bedą, ale komu chce sie tam jechać:-) a może w pradze?
-
-
przyjaciolka mojego kolegi za okolo 6 miechów wybiera sie do Czech w razie czego moge poprosc by zapytala albo kupila
Uprawnienia umieszczania postów