-
-
-
Re: No nareszcie...
Zgadzam sie z Bujno- postapilem tak samo...postawilem rodzicow przed aktem dokonanym i....no JESZCZE mam pajaki i raczej mi ich nie wywala...po nitce do klebka i mam juz 7 pajakow (zakupilem je w przeciagu miesiaca...) ))a jesli chodzi o 2,5 cm cialka to pajak moze byc Po: 4-6 wylince chociaz nie wydaje mi sie zeby byl po 6tej.
POzZdro
-
cze dobrez mowicie ze najlepiej postawic rodzicow przed faktem dokonanym moja mam jak pierwszy raz przywiozlem mojego pajaczka do domu popatrzyla na niego potem na mnie i popukala sie w czolo tylko i nic nie mowila a teraz co jakis czas sama zaglada do niego a jak widziala jak karmilem to bylo dla niej widowisko
teraz cala rodzinka jak jest u mnie to zagladaja i wypytuja jak zyje moj pupilek
powodzenia w chodowli
a co do wylinki to moze byc roznie i ciezko wyczuc bo zalezy jakie mial wczesniej warunki ale pewnie ma cos kolo 4-5
pozdroofka
-
2.5 cm ciala, to w sam raz na 6 wylinke :]
Btw. Sprawdz sobie archiwum.
-
Gratulacje !!!! a co do wylinki raczej 5
-
czesc
ja zgadzam sie z Atraxem ok. 6 może nawet 7 :]
-
6wylinka jak nie 7, mój smithi po 4wylince ma 12mm
-
okolo 6 - wszystko zalezy od warunkow w jakich byl trzymany ptasznik wiec mozna strzelac z wylinkami
-
taaaaaaaak moja mama powiedziala ze w zyciu nie wejdzie do mojego pokoju a jak bylem w szkole to wrzucila mu kawalki kory bo jak mowi troszke ladniej bedzie w jego skromnym mieszkanku
hehehehehe ona jest smieszna
a ja dalej nie widzialem jak moj pajaczek je
Uprawnienia umieszczania postów