Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Kędzior w wersji aggressive???

Re: Kędzior w wersji aggressive???

moja geniculata....atakuje wszystko co sie kolo niej poruszy,,,a szczegolnie 2 tygodnie po wylince...ostatnio nawet zeskoczyla z szyby na swierszcza tak ze mu przy okazji nogi poodrywala....

lol Moja geniculata zachowuje sie podobnie, mojej geniculatce zaczelo odbijac dopieo po 6-7 wyl ( obecnie 9 ) i rzuca sie na wszystko co sie rusza ( lub tez nie :P:P ) mlode osobniki tego gatunku sa spokojne ale pozniej...hehehe cos a'la murinus :P:P

_INVISIBLE_
    Guest

Wrzystko zalezy od oakzu jaki sie komu trafil lub od warunkow ale z tym raczej nie ma problemow bo chcemy zapewnic im jak najleprze warunki

Pawle mam do Ciebie prośbe...
    Zresztą jest ona taka sama jak na forum - terrarystyka.com.pl
    uwazaj na pisownie i najlepiej sprawdzaj przed wyslaniem posta w sprytnym programiku jakim jest "Word"

a moje ptaszniki różowe to odmiana nadrzewna, cały czas siedza na ściankach i wogóle na ziemie nie schodzą, jeden tylko zszedł żeby przejść wylinke i wrócił na scianki:-)

neuro
    Guest

RAMMSTEIN1 czy Ty naprawde musisz pisac po 4 ,5 ,6 wiadomosci w kazdym topicu??namysl sie troche i napisz wszystko w 1 ,2 bo tak to tylko zasmiecasz to 4um piszac to samo w kilku rownoleglych tematach.

według mnie RAMMSTEIN nie zaśmieca forum, zawsze jeśli ktoś zadaje pytanie zawsze odpowieda dokładnie na te pytanie które było zadanie, zawsze może pomóc mnij doswiadczonym terrarytom bo... jest doświadczony:-) i nie uwarzam jego postów za śmiecie, wiec nie zaśmieca forum

hmmm, po to jet forum żeby sie na mim wypowadać, jeżeli odopwiada na czyjeś pytania lub dopisuje swoje spostrzeżenia niech robi ile mu się zechce, conajmnej udziela się na forum i jest osobą zktórą można powymieniać ciekawe doświadczenia, a nie tyko podaje suche fakty

neuro --> kieruje sie zasadą "Konkretne pytania, konkretne odpowiedzi" jezeli Ci to nieodpowiada coz...masz problem. Ja nie lubie zasmiecac forum, tylko odpowiadam na konkretne pytania.

Atrax Robustus
    Guest

I wszystko sie wyjasnilo...
    Koniec tematu.

Uprawnienia umieszczania postów