Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Nowy ;]

Re: Nowy ;]

Cytat:
    "(...)zawsze po głowie chodzi jakiś nowy gatunek, który by się chciało u siebie widzieć "

Zgadza się - parenaście dni temu miałem wielkie zakupy - 10 pajączkow w jednym dniu teraz planuje pobic ten rekord ale jest jeden problem - deficyt gotówki :P:P chociaz wszystko jest na dobrej drodze

brak kasy skad ja to znam : )

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;] Mysza1983 - ja sie jush czaje na Poecilotheria Regalis :P Ale najpierw chce troche zapoznać się z tymi uroczymi pajączkami Odchowam mojego B.Smithi gdzies do 10 wylinki a potem .... na kupieniu jednego sie napewno nie skończy ;]]]]

bart1990ek
    Guest

nie sadze, zeby regalis byl dobry na poczatek.....

Pozdrawiam

Pajaki nadrzewne a zwłaszcza takie jak Poecilotherie odradzam na poczatek to baaaaardzo szybkie pajaki i bardzo jadowite, ale nie agresywne lepsze okresleniem byloby "strachliwe" wola uciekac niz atakowac ale nie nalezy ich lekcewazyc - sa piekielnie i jeszcze troche szybkie znam ludzi ktorzy hodowli P. regalis na poczatek ale zrezygnowali i przezycili sie na cos bardziej "lightowego" a pozniej powrocili do hodowli tych wspanialych pajaczkow - ja bardzo lubie Poecilotherie i a szczegolnie mojego kochanego szatana w postaci P. ornata ten to dopiero ma "spida" a jaki szybki chyba bardziej od regalis

_INVISIBLE_
    Guest

Moj P.regalis jest agresywny ,gdy podchodzilem do jego terrarium stawal w podstawie odstraszajacej lub jak wyciagalem pokarm z terrarium tesh stawal w postawie odstraszajacej a o szybkosci i skakaniu jush nie wspominam.IMHO.
    Wrzystko zalezy od okazu

hehe - to fajny masz okaz Pawle P. regalis uchodza bardziej za pajaki hmm...strachliwe ktory wpierw uciekaja a pozniej atakuja - z Twoim jest chyba dokladnie odwrotnie :lol:

Ja nie powiedziałem że teraz chce go kupić ... ale go napewno kupie :PP Ma poprostu wyjebane ubarwienie ;]]

_INVISIBLE_
    Guest

Czasem zdaza sie ze ucieka , ale to zadko woli odstraszac

Zanim Twoja B. smithi dorośnie do L 10, to sporo czasu upłynie. Będzie Ci smutno z jednym pajączkiem. Najlepiej mieć kilka, o różnorodnych upodobaniach, wtedy jest co porównywać. A jak chcesz pajączka nadrzewnego, to na początek zacznij od czegoś spokojnego, np. Avicularia metallica, albo coś w tym stylu. A swojego smitaska trzymaj w cieple, bo idzie sroga zima. Powodzenia w hodowli.

Uprawnienia umieszczania postów