-
Nowy ;]
Witam , jestem świerzo upieczonym terrarystą :P W piątek odebrałem swojego pierwszego pajaka Brachypelme Smithi L2 ;] Trafilem tu za pośrednictwem farciarz'a ;] Prosił bym o jakieś rady na początek , jak mam sie zajmowac moim ptasznikiem , czy Smithi ma jakieś szczególne wymagania itp . Ogólne pojecie mam , a jak czegos nie wiem to zwracam sie do farciarza ;] Z góry dzięki za odpowiedź
-
Re: Nowy ;]
Wszystko masz w Faq i opisie gatunku. Pozdrawiam
-
To co napisal Warus to najlepsza rada na poczatek !
Witamy i powodzenia w hodowli !!!!
Pozdrawiam ! Kuba
-
Przyłączam sie, powodzenia w hodowli - na początek zapoznaj się z FAQ, tak jak napisali poprzednicy i z opisami gatunkow te informacje powinny Ci wystarczyc w zupelnosci do prowadzenia udanej hodowli - a w razie czego pisz na forum
-
Dzięki za szybką odpowiedź i pozdrowienia :P
-
przeczytaj FAQ koniecznie...
a tetro-hydra-kanabinol jest niekorzystny(szczególnie dla b. smithi!)
panie! daj pan spokój! i pij pan wino a nie trawe palisz!
-
witaj w klubie
opiekuj sie nim poprostu dobrze (zgadzam sie z poprzednikami na temat FAQ)
pozdroofka i powodzenia
niech Ci Twoja smithi duza rosnie i szczesliwa
-
Witam w naszym gronie :]
Ciesze sie, ze kolejna osoba odkryla to hobby.
Od razu wyjasniam, o co chodzi z tym FAQ.
Kiedys z forum dzialo sie bardzo zle i polowa uzytkownikow, ktora przesiadywala tu, miala dosyc ciagle powtarzajacych sie pytan, w stylu: moj pajak nie je juz tydzien, co robic.. Albo: czym mam go karmic... itd. itp. Powoli nudne zaczely byc tez teksty w stylu: moj pajak mial wylinke... huraaa!!!
Dlatego powstal FAQ, w ktorym zawarte sa odpowiedzi na wiekszosc pytan, jakie moga zadac poczatkujacy. Spisalem to po to, zeby nowi uzytkownicy dostali swoje odpowiedzi, a starsi nie byli znudzeni monotematycznoscia tego forum.
Dlatego jestem ta znienawidzona osoba na forum, ktora kasuje wszystkie tego typu posty i wysyla maila, zeby zerknac sobie na FAQ. :]
To tylko takie info wstepne :]
Oczywiscie wiele tematow traktuje sie ulgowo, jedynie te, ktore sa juz naprawde charakterystyczne, lub po prostu glupawe, zostaja kasowane, wiec nie martw sie o nic.
Pozdrawiam!
-
Powiem Ci tak: szykuj mjejsce na nastepne pająki. :-)
-
witamy w klubie pajęczarzy
coś w tym jest co powiedziałaś Mysza, zawsze po głowie chodzi jakiś nowy gatunek, który by się chciało u siebie widzieć
Uprawnienia umieszczania postów