-
Pterinochilus Murinus
MA ktos moze pomysł jak zrobić terrarium dla murinusa
chodzi mi głównie o wystroj wnętrza
jeśłi ma ktoś jakieś pomysły a moze wie jak to zrobić prosze o kontakt ,lub opisanie tego na moim poście )
z góry dziękuje
pozdrawiam KrYsZoX
-
Re: Pterinochilus Murinus
po co ci wystrój jak on i tak wszystko oblepi pajęczyną
-
w sumie mash racje ale chciałem ładny efekt zrobić ;]]]]
wrzuciłem mu korzenia i na około takie kawałki bambusa mu dałem i nie bede sie przejmował ;]]] ))
moze być ????
-
wrzuć mu korzenia tak samo jak widziales u mnie :> i tyle mu wystarczy, i tak caly korzen oblepi pajeczyna i prawie nie bedzie go widac :P jezeli myslisz nad roslinkami odradzam - w terra będzie mała wilgotnosc a pozatym fajnie wygladalby roslinki cale w pajeczynie - wiec, nie oplaca sie fundowac murinusowi specjalnego wystroju terra
-
fajnie by wyglądało gdyby tunele były robione między wypustakiami poroża młodego jelenia a czaszka stanowila norke
-
Ja u swoich pterinochilusow mam korzen na srodku terra i juz
-
Ja w swoim terra z murinusem mam czache w ktorej to zrobil sobie glowna siedzibe i cala ja optlutl wsrodku,oraz nienaruszony korzen przez niego.Nawet ciekawie to wyglada i plusem domku dla niego jest to ze nie robi pajeczyny w calym terra.
-
Pamietaj, zeby ta czaszka w srodku nie byla za bardzo ostra, zeby pajak sie przypadkiem nie skaleczyl. :]
-
ale skąd ja wezmę czaszkę ????? :P:P:P:P
-
jak czasami sie jezdzi na grzyby do lasów (okolice autostrad najlepiej) to takie czaszki sa tam na pozadku dziennym oczywiscie trzeba poszukac w lesie .Raz znalazlem czaszke powiedzmy lekko swierza ,zeby pozbyc sie podniebienia musialem uzyc szczotki drucianej
Uprawnienia umieszczania postów