Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Pterinochilus Murinus

Pterinochilus Murinus

MA ktos moze pomysł jak zrobić terrarium dla murinusa
    chodzi mi głównie o wystroj wnętrza
    jeśłi ma ktoś jakieś pomysły a moze wie jak to zrobić prosze o kontakt ,lub opisanie tego na moim poście )
    z góry dziękuje
    pozdrawiam KrYsZoX

Re: Pterinochilus Murinus

po co ci wystrój jak on i tak wszystko oblepi pajęczyną

w sumie mash racje ale chciałem ładny efekt zrobić ;]]]]
    wrzuciłem mu korzenia i na około takie kawałki bambusa mu dałem i nie bede sie przejmował ;]]] ))
    moze być ????

wrzuć mu korzenia tak samo jak widziales u mnie :> i tyle mu wystarczy, i tak caly korzen oblepi pajeczyna i prawie nie bedzie go widac :P jezeli myslisz nad roslinkami odradzam - w terra będzie mała wilgotnosc a pozatym fajnie wygladalby roslinki cale w pajeczynie - wiec, nie oplaca sie fundowac murinusowi specjalnego wystroju terra

fajnie by wyglądało gdyby tunele były robione między wypustakiami poroża młodego jelenia a czaszka stanowila norke

Ja u swoich pterinochilusow mam korzen na srodku terra i juz

Ja w swoim terra z murinusem mam czache w ktorej to zrobil sobie glowna siedzibe i cala ja optlutl wsrodku,oraz nienaruszony korzen przez niego.Nawet ciekawie to wyglada i plusem domku dla niego jest to ze nie robi pajeczyny w calym terra.

Atrax Robustus
    Guest

Pamietaj, zeby ta czaszka w srodku nie byla za bardzo ostra, zeby pajak sie przypadkiem nie skaleczyl. :]

ale skąd ja wezmę czaszkę ????? :P:P:P:P

jak czasami sie jezdzi na grzyby do lasów (okolice autostrad najlepiej) to takie czaszki sa tam na pozadku dziennym oczywiscie trzeba poszukac w lesie .Raz znalazlem czaszke powiedzmy lekko swierza ,zeby pozbyc sie podniebienia musialem uzyc szczotki drucianej

Uprawnienia umieszczania postów