Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: szybko na animal planet

szybko na animal planet

kto to teraz czyta i jest godzina po 21 to niech szybko na animal planet wlaczy bo wlasnie jest program o pajakach
    pozdroowka

x ray
    Guest

Re: szybko na animal planet

DZIĘKI....pewnie powtórka....

to NATIONAL GEOGRAPHIC a nie animal planet... :| zresztą już się skończyło...

u mnie ten kanal co ten program szedl to animal planet ale bycmoze na national geographic tez to samo szlo ??
    pozdroofka

Wlasnie obejrzałem z mamą. Zmieniła zdanie o pająkach. Na lepsze.

o pszepraszam kablowke mi odcieli zreszta i tak bym sie spoznil

michał ptasznik
    Guest

byly dwa programy na animal i geografic. Na animal byla powtorka z godziny 13.00 a na geografic byl inny program tylko o ptasznikach. Ogladalem dwa i ten na geografic byl 100% lepszy. Ja tez ogladalem z mama i tez zmienila zdanie na ........ gorsze jak zobaczyla te kly (czy jakos tak) a jak uslyszala o BLONDI to myslalem ze mojego kedziora L7 zabije. !!!!!

szkoda ze ja nie moglem obejrzec - brak kablowki, moze ktos nagral na kasecie ?

Wszystko było piękne, tylko ten tytuł "Tarantule". Fakt, że Amerykanie mówią na ptaszniki tarantule, ale nie trzeba nieświadomych Polaczków wprowadzać w bład, bo później opowiadają bzdury. Większość dzieci na wystawie w Gdańsku (na Chlebnickiej) na dzieńdobry pytała, czy tarantule są, bo to takie wielkie i kosmate pająki.

Uprawnienia umieszczania postów