Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Witam wszystkich

jadzwin
    Guest

Witam wszystkich

Witam,

Zaczne moze od paru słów o sobie
    Jestem Jadzwin i jestem z Krakowa....
    Pajakmi zainteresowalem sie w sumie przypadkiem jakies cztery miesiace temu gdy u nas w biurze pojawil sie malutki krzyzaczek. Dalismy mu jedna much potem druga i tak sobie z nami zostal. Mamy go juz 4 miesiace i ciagle jest z nami ! Odbyl kilka wylinek, zyje sobie na wolnosci na jednym ze stolnkow (!) i juz nie przyjmuje pokarmu z pajeczyny tylko bezposrednio z reki ! Tak sie rozleniwil ze jego pajeczyny to o pomste do nieba wolaja A Zenek podjesc lubi
    Dzisiaj wlasnie przeszedl kolejna wylinke i zaczyna sie robic duzy

Tak mnie to wciagnelo ze zakupilem kilka dni temu B. Smithi
    Na razie przypomina wieksza mrowke ale kiedys bedzie wielki....

Uff... Pewnie bede tutaj czesciej teraz zagladal bo niepokoje sie o malucha ktory w przeciwniestwie do Zenka nie ma u nas wymarzonego klimatu do zycia

Pozdrawiam serdecznie wszystkich
    Jadzwin

Re: Witam wszystkich

witam

joł maj nyga młoda foka

PaWeL^
    Guest

czesc

x ray
    Guest

Witam ...nie jesteś sam....jest nas wielu ..... )

Witaj w gronie "pajęczarzy" i zycze dalszego rozwoju hodowli i jak najmniej błędów

Kendzierzawiec
    Guest

witam seredecznie i bardzo prosze o przeczytanie faqu i częściowe przewertowanie forum rzed zadaniem pytania , a pewnie takie sie pojawią. Jeszcze raz witam w gronie pajęczaży.

Witam szczerze nowego pajeczaża mam tylko nadzieje że nie pójdziesz w ślady coniktórch i zaczniesz od czytania faq i opisów zanim zadasz jakieś pytanie a no i oczywiście poprzegladasz forum :]. To tyle życze udanej hodowli :]

Atrax Robustus
    Guest

Witamy :]
    Przylaczam sie do prosby Kendzierzawca i Memphisa. To tak na wszelki wypadek :]
    Ja tez zaczynalem od smithi.. kupowalem osobnika po 3 wylince... dopiero po 7 wylince stal sie widzialny :P

Pajaki to ciekawa hodowla i zaloze sie, ze nie poprzestaniesz na jednym gatunku :]

Więc i ja: Witaj w tym zaszczytnym gronie )

Uprawnienia umieszczania postów