Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Usunięcie jadu

Atrax Robustus
    Guest

Re: Usunięcie jadu

Kendzierzawiec - zastosowanie opaski uciskowej nie ma sensu, bo jad i tak sie rozprzestrzeni po organizmie (pisalem we wczesniejszym poscie), a odessanie czesci jadu (co nie ukrywam - jest mozliwe), moze znacznie zmniejszyc /o ile nie wyeliminowac/ ewentualne objawy.

no własnie :P a pozatym Atrax mozesz to przetlumaczyc na bardziej ludzki jezyk, te wszystkie nazwy ? :P ( zart )

remmstein a moze nie zrozumiales? heheh..

spoko da sie zrozumiec jesli ktos ma jakies pojecie o biologii lub potrafi czytac nie przejmujac sie tajemniczym slownictwem - wtedy domysli sie z kontekstu zdania :P

dodac mozna jedynie - zachowac spokoj, cisnienie krwi i pulsik nie podskoczy tak bardzo wiec i jad nie bedzie sie szybciej rozprzestrzenial... wtedy mozna wyprobowac "machine"...

Cytat:
    "remmstein a moze nie zrozumiales? heheh"

Zrozumialem - lecz zartowałem... :P:P dobrze znam sie na biologi...

No dobra, tylko zeby nie było że FArciaz kopnie w kalendarz zobaczymy jak nie pojaiw ze do dwóch tygodni to znaczy ze pająki go wszamały :P

lol :P w razie czego farciarzu zapisz mi w testamencie swoje pajaczki :P ( joke )

zle to ujelam mialo zabrzmiec w stylu "nonie mow ze nie zrozumiales hehehe"
    troche pozna pora jak na myslenie :P
    a to ze na biologi sie znasz to wiem hyhyh

Testy zaczne od pterinohilusa murinusa ,a skoncze na poecilotheri regalis jak przezyje to dam znac trzymajcie za mnie kciuki

hyhyhy :> - odwiedziny w szpitalu masz gwarantowane :P:P

x ray
    Guest

proponuje powiadomic media ...ala reality show...przyda sie parę złotych na nowe protezy........hi....hiii..hi.....niezle płacą.

Uprawnienia umieszczania postów