Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Czerowna zarowka

Jaxter
    Guest

Re: Czerowna zarowka

no pzeciez po co malowac jak idziesz do obi , castoramy czy innego sklepu gdzie sa zarowki i klopojesz sibie za marne grocze. Moja philipsa kosztowala 3,50 . Morzesz tesz klopic świetlowki punktowe kture dają bardziej krwisty kolor lecz sa troche drozsze....
    pozdrowiona !

zgadza sie Jaxter - btw. to Ty zaplaciłeś czy ""Pozyczyłes"" ?? bo sam juz nie wiem :P:P:P

panie.. juz wiem!

na moje panie to wez pan zarowke owin czerwonym bibulka!

w sumie efekt podobny do farby... ale tansze wiec po co przeplacac

a jak sie bibulka zapali to juz inna sprawa :>

Atrax Robustus
    Guest

Szkocja w polskiej edycji..., czyli odcinek pod tytulem: "jak zaoszczedzic 2zl".

hehehe - coz taka polska :> zal wydac 2 zł na zarowke :P:P

x ray
    Guest

Kiedyś jak był kryzys i nic nie było w sklepach ......tylko ocet , i zaczynałem zabawę z fotografia .....dokonałem takiego wyczynu z bibułka i zarówką .......niezły odjazd........ale więcej dymy ......mniej ognia.............hi........hi...hi nie polecam

Jaxter
    Guest

jak wam zal te 2 zl to idzcie do obi byjmijcie zarowke do kieszeni i wyjdzcie z obi napewno przy wyjsciu nic nie zapika)))
    przynajmniej mi nie zapikalo

hehe - racja ale Jaxter Ty demoralizujesz młodziez - nie ladnie !! :P:P:> a pozatym gdzie krasc ? Ty przeciez tylko pozyczsz :P :> licze ze razem wybierzemy sie do OBI i zrobimy "zakupy" ? :> :P:P:P

Jaxter
    Guest

rammstain1 masz racje ja ino pozyczam jak sie zepsuje to pzeciez oddam (i wezme nową) .. a jak pojdziemy na "zaqpy" do obi to mosze sobie jeszcze kilka pozyczyc
    pozdrawiam..

pamietajcie kradziez jest grzechem .. dlatego pozyczajcie...

Uprawnienia umieszczania postów