-
Czerowna zarowka
Mam pytanie bo przeczytalem w opisie ze pajak nie widzi swiatla czerwonego.Czy moge pomalowac zarowke na kolor czerwony i go ogladac w nocy a on tego nie bedzie wiedziec???
-
Re: Czerowna zarowka
ptasznik prawie wcale nie rozpoznaje światła wiec nie robi to wiekszej roznicy. Czerwona zarowka 25 vat mozesz ogrzewac mu nawet przez 24 h
-
Tak rozumiem to ale esh czy moge pomalowac byle jakas wtedy zarowke 25V ????na czerwono oczywiscie
-
Mozesz pomalowac, ale ja mam pewne drobne pytanko: czy nie lepiej by bylo kupic sobie za 2 zlote czerwona zarowke? :-)
-
własnie Atrax - po co malowac jezeli mozna kupic ? :> a pozatym ptasznikowi i tak nie robi to zadnej roznicy ( a skoro nie widac roznicy to po co przepłacać ? :P:P:P )
Pozdrawiam...
-
jak sobie przemalujesz to rozgrzewajac sie farba na zarowce prawie napewno zaczna sie wydzielac jakies trujace opary z farby...nie sadze zeby to bylo zdrowe dla pajaka....normalnie zarowy sa malowane w srodku
-
zalezy od rodzaju farby sa farby ktore wytrzymuja wysokie temperatury ale co za tym idzie sa drogie :/ po jakims czasie farba zacznie sie "topic" i...tyle / lepiej kup sobie czerwona zarowke w sklepie za 1-2 zł :P
-
paaanie... daj pan spokoj...
-
hehe :> klasyczne powiedzonko majstra :P
-
żarty sie pana 3mają?! >
Uprawnienia umieszczania postów