-
czemu zakopuje miseczke z wodą?
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Przekopalem archiwum do trzech pokoleń wstecz, ale nie znalazłem, a sam się jeszcze nie znam. Czemu moja b. albopilosa uparcie zakopuje miseczke z wodą? Wykopuje torf r norki i wrzuca do wody.. Pająk mały jeszcze, ok. 3-4cm, na nowym miejscu jest od tygodnia.
-
Re: czemu zakopuje miseczke z wodą?
a w czym trzymasz tego pajaka ? - wiesz...B. albopilosum to ptaszniki pseudopodziemne i kochaja kopac ptasznikowi nie jest potrzebna miska z woda gdyz wode pobiera z podloza ( gdy ma dobra wilgotnosc ) wiec nie martw sie - wyciag mu tą miske
-
U mnie od czasu do czasu regalis wrzuca do wody spore kawalki torfu nie wiem czemu...???
-
-
A moja T.Blondi zawsze załatwia się do miseczki z wodą - autentycznie
-
hehe RAMMSTEIN1 o tej samej porze to samo napisaliśmny ) tylko że ja jej tą wodę wymieniam, żeby tego nie piła
-
nio Jimbo zbieg okolicznosci :P - ja równiez wymieniam wode, chyba ze wyjade na jakis czas to wtedy...hmm...pije to wszystko - hehehe swintuch do wody sie zalatwia :P:P
-
total fetysz :P no ale jak lubi, po za tym trzeba mu jescze wstawic kilka mebelkow bo kuwete juz ma
-
tak juz poprostu czasem jest;] to juz zalezy od charakteru kazdego pajaka, jeden bedzie kopal inny nie roznie z tym bywa;]
-
Racja i'am - zalezy od okazu - jednak jedna rzecz jest niezmienna chociaz vagansy i albopilosy to ptasnziki naziemne to i tak zawsze beda kopa ( i zyc ) pod ziemia :P - pelno jest takich wyjątkow ;P
Uprawnienia umieszczania postów