-
The Convention on International....
kolejny dobry link - wiele osob pyta co to jest CITIES i jakie gatunki naleza do CITIES szczegolowe wyjasnienie znajdziecie tutaj -----> http://www.atshq.org/articles/cites.html - ta stronka www.atshq.org, jest super :>
-
Re: The Convention on International....
A ja się pochwale - w poniedzialek odebralam zaswiadczenia z Wydzialu Srodowiska i Rolnictwa. Zarejestrowalam 12 gatunkow i zaplacilam 137 zlotych. Porazajaca suma to nie jest, a jak wyglada takie zaswiadczenie (wrzucilam tam moje zaswiadczenie) mozna zobaczyc na www.terrarystyka.com.pl w temacie "Rejestracja we Wroclawiu".
-
dla szesnastolatka to jest porażająca suma
i na pewno nie wydam tyle kabzochy na rejestrację
gdyby było to tańsze, zarejstrowałbym zwierzaki
-
Też nie mam zamiaru nic rejestrować, niby po co ? I jeszcze płacić za to... paaaanie, daj pan spokój
-
no właśnie...
zapomniałem o moim stałym texcie...
eh.. jakbym był awikularią i miał dużo pająków i własną pensję też bym zarejestrował ale jestem uzależniony od rodziców więc se nie moge na coś takiego pozwolić
PAAAAAANIE!!!! DAJ PAN SPOKÓJ !! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
-
ja zarejestruje
-
jak jesteś bogaty to rejestruj :P
ja wyznaje motto: 'bo to polska nie e e e e e ee łyci byci elegancja francja'
lol
tylko nie posądzajcie mnie teraz o słuchanie hip hopu ))
-
Po prostu nasz rząd nie wie już z czego kasę ściągnąć, to takie coś wymyślili. Niedługo trzeba będzie płacić za ziewanie w miejscu publicznym.
-
ja nie jestem bogata, a wrecz przeciwnie. Ale rozumiem was. Kiedy bylam w szkole sredniej, tez nie mialam kasy.... i pewnie tez bym nie zarejestrowala (pomiajac, ze nie mialabym za co kupic tylu pajakow...).
-
yyy.... a co będzie jak komuś urodzi sie 700 pajaków ? Będzie musiał je zarejestrować ? I za to zapłacić ?
Uprawnienia umieszczania postów