Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: ACANTHOSCURRIA BROCKLEHURSTI

Mieszany widok

x ray
    Guest

ACANTHOSCURRIA BROCKLEHURSTI

kupiłem Acanthoscurria Blocklehursti ....po kilku dniach przeszedł wylinkę ( 3 )ale najpierw wykopał sobie norkę ,a własciwie tunel w której doszło do wylinki .Minęło juz kilkanaście dni a pajak sobie siedzi w tych kanałach i ma mnie w nosie .Pobiera pokarm nocą a w dzień odpoczywa w swojej podziemnej rezydencji........prawie wcale się nie widujemy,.........czy już tak będzie zawsze..?

Re: ACANTHOSCURRIA BROCKLEHURSTI

A. blocklehursti to ptasznik naziemny - ale wiadomo jakie zdarzaja sie uchylki u ptasznikow, wiec sie nie przejmuj najwidoczniej taki trafil Ci sie okaz. Moja geniculata tez lubi kopac rowy a jak jej to zasypuje przy czyszczeniu terra to ona od nowa tak robi :P:P

x ray
    Guest

czyli mam do czymiemia z okazem fizycznym....... ,nawiasem mówiąc duże bezrobocie w kraju ....pozostają nocne opserwacje przy czerwonym świetle..................pozdrawiam ; )

Kurcze, tak samo jak moja albopilosa L4. Od miesiaca w dzien ją chyba tylko 2 razy widzialem. Jak zgasze lampke to wylazi z ukrycia(kawalek kory) i sie przechadza. Nocny marek
    Tomeq

hmm...Acanthoscurrie i Brachypelmy to chodzące kopary na 8 owlosionych kolach :P:P ale oczywiscie wszystko zalezy od okazu

x ray
    Guest

............a tak właściwie, to jaka jest polska nazwa Acanthoscurria Brocklehursti..?

Nie ma polskiej nazwy - to poprostu udoskonalona wersja A. geniculata :P - ale nie ma polskawej ( :P ) nazwy :P

wy to i tak macie fajnie...

ja zostałem kelnerem mojego kędziorka(L7)...
    no tak... w sumie jego pan reprezentuje tanią siłę roboczą - Polskę :P

siedzi cały czas w pojemniku po kliszy i muszę mu robaki wsypywać do środka...
    czasem tylko jak zastrajkuję i żarcia nie dostanie to wychodzi się przejść ale i tak zaraz chowa...

:P:P:P:P:P:P

Ptaszniki kędzierzawe sa hmm...IMHO mało ruchliwymi koparami ;P - Moje B. albopilosum tez sa takie ociezale i prawie w ogole sie nie ruszają

paaaanie! daj pan spokoj

teraz sobie kupuje b. smithi.. czy ten będzie ruchawszy?

Uprawnienia umieszczania postów