Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: ACANTHOSCURRIA BROCKLEHURSTI

i`am
    Guest

Re: ACANTHOSCURRIA BROCKLEHURSTI

male pajaczki przewaznie sobie cos tam kopia ale pozniej jak juz wyrosna to juz im to przechodzi zazwyczaj;]

moja Acanthoscurria Blocklehursti tez kopie podobnie jak Twoja.Uzbroj sie w cierpliwosc byc moze kiedys zmieni swoj dotychczasowy tryb zycia

"male pajaczki przewaznie sobie cos tam kopia ale pozniej jak juz wyrosna to juz im to przechodzi zazwyczaj;] "

moglbym polemizowac - zwykle jest tak ze jak mlody ptasznik kopie to...na starosc tym bardziej :P:P

panie to lipa! bo jak mojego teraz polozysz na srdoku terrarium to nie dojdzie do swojej norki nawet i kopie nowa

rotfl!

Brachypelmy albopilosum i Brachypelmy vagans ( cos pominalem ? :P ) to pseudopodziemne ptaszniki

Atrax Robustus
    Guest

Co tu dodac... chyba tylko, ze moja smithi kopalamiedzy L5 a L6... i na tym sie skonczylo.

Majster - proponuje Grammostole...wiem, ze one strasznie dlugo rosna, ale rekompensuja to swoja aktywnoscia. Na pewno sa bardziej ruchliwe, niz wszelkie Brachypelmy, a juz na pewno albopilosum. O mojej smithi nie moge jednak powiedziec, zeby byla malo ruchliwa...ciagle gdzies lazi.

Co znaczy udoskonalona? 0_o

hmmm...IMHO mlode pajaki jezeli kopia norki to tak samo gdy dorosna - Moja geniculatka to tak samo jak vagans i albopilosum - koparki

walter
    Guest

Ludzie,
    przestawcie sie na Grammostole!
    Moja G. rosea ani razu nigdzie sie nie schowala ani nic nie przekopala.
    Jedynie poryla troche jak jej sie robal zakopal, zeby go wyciagnac.
    G.pulchra wyrywa do kryjowki tylko, jak otwieram pojemnik - i tak zaraz wychodzi sprawdzic czy cos do zarcia nie wpadlo.
    Polecam rowniez Nhandu ... moja Brunhilda tylko raz przesunela polowe podloza na duza gore, zeby sobie wyliniec na golym szkle - pozniej wszystko wyrownala i nigdy nigdzie sie nie chowa, chociaz ma gdzie.

Oj Walter... moja Grammostola aureostriata ryje jak dziki bawol . A moje A. brocklehursti maja w nosie kopanie (wszystkie dwie sztuki). I to potwierdza zdanko - zalezy jaki pajaczek sie nam trafi.

Walter, moj samiec N. carapoensis zmarl smiercia tragiczna podczas kopulacji.... Mam nadzieje, ze cos z tego bedzie... A samiczka ponoc taka spokojna byla... Ciekawe czy ta Twoja tez jest taka cieta na facetow

Uprawnienia umieszczania postów