Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Hybryda !

Mieszany widok

Kendzierzawiec
    Guest

Hybryda !

Udało sie ! To znaczy jeszcze nie do końca. Mój vagans zapłodnił samice albopilosum !!
    To było piekne !!!!!! Nigdy wcześnie czegoś takiego nie widziałem !! Mam nadzieje że doczekam sie potomstwa i zostane wujkiem !

Re: Hybryda !

To gratuluje udanego polaczenia - mam nadzieje ze te hybrydy dłuzej pozyja

Korgan
    Guest

to ze kopulowal nie znaczy ze zaplodnil......

Kendzierzawiec
    Guest

Też mam taką nadzieje ! Miał juz ktoś doczynienia z hybrydami ? Jestem ciekwy ile pożyją.

mAYh3m
    Guest

Korgan - bez pesymitstycznych mysli please

Mam nadzieje, ze niedlugo bedziesz pelnoprawnym pajeczym wujkiem Kendzierzawiec

Pozdro,

Kendzierzawiec
    Guest

Zapłodnił zapłodnił ! Widziałem :P. (to znaczy niemoge być pewien że wpuścił nasienie)

hybrdy zyja krotko - bardzo krotko, niektore nimfy moga pasc odrazu inne w czasie wylinek wszystko zalezy od warunkow jakie maja ale rowniez i od "uchylen" genetycznych ;P

Atrax Robustus
    Guest

Hehe
    no to bedziesz mial kundelki (ale troche gorzej bedzie z ich zdrowkiem, niz u psich kundelkow).

Moja hybryda P. cambridgei&P. irminia (nie ja ja wytworzylam, dostalam w prezencie - jaki jest moj stosunek do smieci chyba juz kazdy na tym foum wie :>) ma rok, zyje, je jak wariatka i nie ma zamiaru umierac. O ile wiem, to jej bracia i siostry takze. Nie wiem, skad sie wziela opinia o slabym zdrowiu hybryd... Znam tez hybrydy innych gatunkow, sa doroslymi okazami i maja sie swietnie...

Gratulacje Kendzierzawiec .Wszyscy dopuszczają wszystkim się wylęgają
    a moja rozea mnie olewa i kokonu brak też chcę się czymś pochwalić

Uprawnienia umieszczania postów