Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [LOL] Zaawansowany hodowca...

szkapa
    Guest

Re: [LOL] Zaawansowany hodowca...

hehee fajny gościu dwa lata i 4 wylinka i on ma byc doświadczonym chodowcą ...Można sie niezle ubawic jeszcze dał cene kup teraz za 70 zł nie no spoko gościu ....no koment !!

BUUUUUHAHAHAHHAHA jaki lachen..... sorki jestem taki nie kulturalny BUHEHHEHEHE

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16569098 błehehehehe naszczęście sie tutaj poprawił, błehehe nawet moja mama sie z tego śmiała:-)

hehehehe Mozna sie usmiac, po co w ogle tacy ludzie sie biora za hodowle ptasznikow ? widac ze facet sie w ogle nie zna na pajakach, hehee oby ten jak On to ujal "bardziej jadowity ptasznik" go nie ukasil :// ehh... no comment

on coś kręci oj nieładnie tak nieładnie

mam sie smiac czy plakac??

albo gość robi sobie jaja albo jes "bardzo zaawansowanym" hodowcą....
    wziąłem w cudzysłowie bo to pseudo- buraczany hodowca....
    niech qpi sobie coś extramalnego i niech upier...i to może wystawi na alegro i qupi ktoś poważny kto interesuje się światem pająków, a nie szpanuje przed znajomymi...
    sorry za wulgaryzm...

Mnie ten post rozbawił, w sumie mam pajączków troche, ale w życiu bym nie określił się jako zaawansowany chodowca (jeszcze ;-)).
    Z tymi wylinkami to pewnie w ciągu tych 2 lat wyliniał mu 4 razy,a ten idiota pomyślał że to 4 wylinka.
    Pewnie kupe ludzi wysyłało mu uwagi odnoście tej aukcji dlatego się poprawił.

_INVISIBLE_
    Guest

eh cos mu nie poszlo.....

Uprawnienia umieszczania postów