Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: takie terra może być??

takie terra może być??

zaniedługo mój znajmoy poprzez mnie kupi B.Albopilosum ok6-7wylinki, jeszcze niema tarrarium ale ma akwarium po rybkach o takich wymiarach: 43x23x28(dł.szer.wys.) troche nietypowe ale to było robione własnoręcznie(amatorsko), czy takie wymiary mogą być?? i czy nie zaduże dla takiego pajączka ?? wentylacja bdzie dobra bo jush wiemy jak ją zrobić, czy kedziorek min L5 może być w takim, on(znajomy)planuje troche większego pająka, ale taką oferte narazie dostałem, chyba że ktos z was ma ok6-7 wylinki SAMICZKE w niskiej cenie??

Re: takie terra może być??

Takie Duuuuuuuze terra na takiego malego pajaczka ??? - niech da go do czegos mniejszego !!

tak w ogólni patrząc to powierzchnia jest mnije wicej taka sama jak przy terrarium 30x30x30 tylko w innym kształcie

Atrax Robustus
    Guest

Pajaka wladuj na razie do czegos malego, jak pojemnik po salacie, albo cos w tym stylu... lub do malego faunaboxa. W tym terrarium nie bedzie sie raczej czul komfortowo. Daj go tam, jak bedzie mial blisko do doroslosci :>

_INVISIBLE_
    Guest

Troszke za duze terra moze miec klopoty ze znalezieniem pozywienia rownierz...

raczej napewno będzie mial trudnosci ze znalezieniem pokarmu do tego ptaszniki trzymane na wiekszych przestrzeniach staja sie bardziej agresywne i wzrasta ryzyko ucieczki pajaka

Atrax zacznij pisac nie po salacie a salatce lub surowce hehehe :P bo sie pozniej ludzie glowia o co chodzi mi dopiero mama po przeczytaniu opisu powiedziala o jakie pojemniczki Ci chodzi hehehe
    myslalam ze jestem jedynym niedomyslnym debilkiem ale kilku ludzi juz tez mi zadalo pytanie o jakie pojemniczki chodzi hueheheh

a co do terra i tematu to tak jak juz byla mowa, dobre na doroslego na takiego malca za duze.. moj boehmei nie chcial jesc w pojemniczku po salatce, dopiero w sloiczku po gerberku zaczal jesc :/ on ma jakies specjal wymagania co do malego terra..

pozdro..

puki co to nie bedzie w zadnym bo sie kumpel rozmyślił:-)

Uprawnienia umieszczania postów