-
Re: Czy to jest pleśń???
prosze prosze, piktorializm w fotografii lub abstrakcja w malarstwie
-
na moje oko to jest pleśń, pozatym powąchaj to, bo pleść śmiedzi a pajeczyna jakos niebardzo
-
Kolejne zdjęcie- może będzie dobre.....
-
-
Re: Kolejne zdjęcie- może będzie dobre.....
ja nadal nie widze co to, ale moze slepy jestem Jak masz wątpliwosci to po prostu zlap to w pesete i wywal. Pająk sie nie obrazi - problem z glowy :>
-
Może lepiej Wam to opiszę.........
Czyli tak, zacznę od tego że cała skorupka i inny sprzęt był wygotowany 3-4 dni temu. I tu pierwsze pytanie: czy pleśń może się rozwinąć tak szybko i to w takim dużym stopniu? Całość wygląda właściwie jak pajęczyna- dużo nitek ciągnących się od górnej części orzecha aż do torfu. Dodam że mój pająk to Smithi L2 i dostałem go 3 tygodnie temu (liczę z czasem przesyłki)- przez ten czas nie miał wylinki więc powinna być niedługo... Ale jeżeli to pajęczyna to po co ona jest, przecież pająk siedzi na zewnątrz orzecha a nie w środku... Eh, nie wiem już sam, ale lepszego zdjęcia już nie zrobię...
-
Re: I jeszcze jedno....
Plesn jak ma sprzyjajace warunki rozwija sie bardzo szybko...!!!
-
Re: Kolejne zdjęcie- może będzie dobre.....
jak pająka niema w śrdoku a całe wejście jest zapchane to napewno to nie jest pajęczyna, pozatym Smithi nie robią tyle pajęczyny, ja dalej sądze że to pleśń
-
a ja powiem że weds jest współczesnym artystą który lubi abstrakcje ;] jak dlamnie jest to napewno pleśń.
-
A ja dalej nie rozumiem, jak można nie odróżnić pleśni od pajęczyny.
Uprawnienia umieszczania postów