-
Czy to jest pleśń???
Czy to jest pleśń? (ostrzegam że zdjęcie będzie moim pierwszym w życiu samodzielnie zrobionym fotem na przypadkowo dorwanym aparacie
-
faktycznie nie wyszło :(
No ale da się zobaczyć to szare koło skorupy orzecha- o to właśnie mi chodzi. Wygląda to jak pajęczyna ale czy nie jest jej czasem za dużo?
-
Re: Czy to jest pleśń???
Boze - mooooje oczyyyyyyy !!!!!! - czy mi sie wydaje czy fotka jest nieco - "NIECO" rozmazana i nic na niej nie widac ? :>
Pozdrawiam...
PS. zrob lepszej jakosci fotke :> :P:P:P:P bo mozna sobie oczy popsuc ( zwlaszcza jezeli ktos - KTOS ma okulary np. ja :P )
-
Wez porządne zdjęcie wstaw, bo po pzobaczeniu tego, moim pierwszym skojarzeniem było: "rozmazana młoda avicularia" .
-
Tak to jest pleśń !!!!! ale weś jeszcze daj jakaś lepszą fotke bo ja widziałem jakieś 3 plamy brazową jakaś zielona i to coś szare przypominajace pleśń
-
Nic tu nie widac....!!!!!!
-
Ostrzegaj przed zamieszczaniem takich zdjec!
Ja jestem wrazliwym czlowiekiem
-
prawdopodobnie to nie jest pleśń jeżeli sie oto pytasz!! pleśń ma charakterystyczną budowe i raczej nietrudno odrużnić ją od pajęczyny
-
To moze byc plesn, ale nie musi... jak dasz wyrazniejsza fotke. Kiedys celowo hodowalem plesn i miala dosc podobna budowe, ale... tu po prostu nic nie widac.
-
ja okularow nie mam ale po takiej fotce niewykluczone, ze bede miec musial...Az musialem zamknac oczy....lepsza jakosc bylaby mile widziana
Uprawnienia umieszczania postów