Ja też mam wszystkie na biurku, gdzie mam kompa. Nie, sorry, Grammostola stoi w innej części pokoju na podłodze. Reszta na biurku.
Ja też mam wszystkie na biurku, gdzie mam kompa. Nie, sorry, Grammostola stoi w innej części pokoju na podłodze. Reszta na biurku.
jak siedze w budzie lub mnie nie ma to trzymam na akwarium gdzie od dołu grzeje i mam temp 27 c a jak siedze w chacie to w na meblach 23 c i bardzo czesto go podziwiam( szkoda ze nie moge go włozyć do łóżka )) )
A moje pająki na razie stoją na ławie i pod ławą jeden na drugim... Jak to zwykle po przeprowadzkach... A normalnie to stoją na regałach wokół dużego pokoju w mieszkaniu...
ja tez trzymam w swoim pokoju zeby byc jak najblizej mojej pociechy
dzieli mnie od niego(jej) jakis metr
pozdroofka
Przepraszam za off-topic ale nie moglem sie powstrzymac ...
TO co lezy na polce, nazywasz ... "ladna kolekcja sztyletow?!?!ladna kolekcja.... sztyletow :P hyhyhyhyh
To sa sztylety przeznaczone do sprzedazy a wiec mniej cenione przeze mnie ... Prawdziwa kolekcja wisi w calej chalupie na scianach jak w zalaczniku ...
No tak ... zapomnialem o zalaczniku.... juz sie robi.
wow Walter to robi wrazenie, naprawde super kolekcja - mozna jakis wypozyczyc do uzytku na Pani od matematyki ?? :P:P
Do wyboru do koloru