Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Gdzie..:P

Re: Gdzie..:P

U mnie czesc pająkow stoi na terra z gekonem, maluszki w terra ze swierszczami, generalnie to po calym pokoju jakeis sa pojemniki z robalami poupychane. Oj malo miejsca... trzeba bedzie kolejne polki pozwalniac, albo w scianie powiercic

Kafares
    Guest

Witam! Co wam bedę pisał, sami zobaczcie:-) (załącznik). Fotka troche nieatualna bo brakuje na niej a. seemanni.

Pozdrawiam wszystkich terrarystów
    Psalmopoeus cambridgei x2 L6 - Fafik i Kafik
    Brachypelma boehmei L7 - Bombik
    Chromatopelma cyaneopubescens L1 - Chromik
    Aphonopelma seemanni L2 - Pipek

walter
    Guest

A u mnie to wyglada tak jak w zalaczniku

walter
    Guest

... i z drugiej strony ...

ja też chcem takie pokuj jak Walter:-) może kiedyś do tego dojade:-)

_INVISIBLE_
    Guest

Moje ptaszniki sa u mnie w pokoju gdze sie ucze , spie i spedzam tam najwiecej czasu....

Psalmo - dobrze jest kiedys dojdziesz do wprawy :P a literowki sie zdazaja kazdemu mnie w sumie jak sie za bardzo spiesze albo jak mi ktos na rece patrzy hehe i komentuje (np kiedys jak jeszcze chodzilam do i-net cafe "patrz jak ta zapie...la") hehe

a co do pajaczkow to ja chyba mam najwieksze udziwnienie:
    1. Boehmei stoi sobie na biurku kolo mnie bym mogla go ciagle obserwowac i rodzinka swoja droga tez zwlaszcza przy sytuacjach jak mnie w domu nie ma i widza pajaka odkurzacz w ruch a potem "a on byl podobny do Tripka" i sruuu do mnie zobaczyc czy moj siedzi w pojemniczku heheheh (tak tak ta mama co najpierw stwierdzila ze nie moze na niego patrzec)

2. Irminia stoi sobie w szafce jaka zwykle ma otwarte drzwiczki i gdzie mam bur..l na kolkach stad trudno wypatrzec ja w tlumie wszystkiego, 2 polki nizej sa 2 vagansy...
    dlaczego? heheh bo o tych jeszcze mama nie wie :P

ladna kolekcja.... sztyletow :P hyhyhyhyh

a pokoik - coz robi wrazenie ja mojego nei fotografuje ble remont trzeba bo narazie to wyglada jak graciarnia wszystkiego :/

Atrax Robustus
    Guest

Walter -> Niezle.. ja na razie mam sztylet po dziadku (nietkniety), z 1957 r. z numerem seryjnym
    Fajny. A hodowla tez niczego sobie :>

Ale przejdzmy do rzeczy. Ja swoje pajaki trzymam w pokoju, w ktorym ucze sie/slucham muzyki/mam komputer. Mam tak "milo", ze piszac na forum, jednoczesnie obserwuje swoje pociechy.
    Jednak jak dojda nowe, to trzeba bedzie pomyslec nad czyms innym
    Psalmopeus -> Ja kiedys tez uczylem sie pisac z zamknietymi oczami, ale czasem zdarzaly sie literowki... teraz juz to nie wystepuje (raczej). Nauczysz sie, tylko patrz w monitor i zapamietuj klawisze, ktore wciskasz, ale to OFF TOPIC... nie zmieniajmy tematu.

u mnie ptaszorki i reszta moich zwierzakow mieszka sobie ze mna w moim pokoju gdzie robi sie coraz ciasniej. Czesc malych pajakow stoi na terra z wezem a reszta maluchow jest porozmiweszczana w terra tych duzych ptaszorkow zeby bylo im cieplej :-) a skolei terra z duzymi ptaszorkami stoja narazie na styropianie na podlodze ze wzgledu na to ze nie ma gdzie ich ustawic :-) i musze wreszcie kupic jakis regla zeby je poustawiac

Uprawnienia umieszczania postów