-
Gdzie..:P
Mam takie jedno głupie pytanko,gdzie trzymacie swoje pajączki te spokojne i agresywne(co mają jak niebezpieczny dla człowieka:P)
Ps.ja wszystkie trzymam w sowim pokoju(przebywam w nim najcześciej ucze się,śpie i kożystam z kompa)
-
Re: Gdzie..:P
Ja trzymam w swoim pokoju na biurku przez to musialem sie wyeksmitowac z pokoju z kompem
-
Sory za błędy ale ucze sie szybko pisać bez patrzenia na klawiature i czasem sie myle:P
-
My trzymamy nasze całe pięć pajączków, świerszcze, patyczaki i zoofobasy na parapecie okna, w pobliżu łóżeczka. Lubimy, rano wstając witać się z naszymi "bobaskami". Okno jest z zewnątrz zabezpieczone metalową roletą, która pozwala regulować dopływ światła i chroni przed zimnem, a terraria stoją na poduszce elektrycznej (to na razie prowizorka).
-
U mnie terrarium i pudełka z pajączkami, i faunabox z świerszczami stoją na stole, stół ten przynósł mi tata aby kumple mieli gdzie herbata postawić ale został on przezemnie zaadoptowany do innych celów :-).
-
hehehe...fajne pytanko :>. Ale do rzeczy: Moje pajaczki trzymam na polkach oraz na komodzie ( troche mam tych gatunkow :> ). Mniejsze pajaczki trzymam w wiekszym oswietlanym terra w pudelkach po kliszy/moczu gdzie maja wieksza temperature inne poprostu na polkach
Pozdrawiam...
-
czesc
ja mam ptaszory (narazie maluchy) na terra z gekonem :]
-
ja mam je na stole w pokoju. Na stole stoi sobie mata grzewcza i dookoła niej pająki. Pojemniki z pająkami stoją w 3/4 lub 1/2 na macie i mają sie dobrze.
-
moje pająki stoją na komodzie na przeciwko łużka ale mam zamiaraniedługo przenieść je na regał gdzie narazie stoi akwarium 80x40x40, które jest puste, i którego chcę się pozbyć.
-
ja mam Identycznie jak Pawel^:-)puki co to dwa pojemniczki stoją, ale będzie ich więcej, jak będą wieksze to będe je trzymał w szafce za szklanymi dżwiczkami, nawet w razie ucieczki któregoś z nich nie wyjdą z szafki :-) mądre no nie:-)
Uprawnienia umieszczania postów