Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: wbrew naturze

wbrew naturze

co wyszło by gdybym dopuścił samca g.rosea do samicy b.albopilosum??
    były by młode???
    jaki by były??

Re: wbrew naturze

By bylo Mortal Kombat.

moze kopulacja by sie powiodla - wyszlaby hybryda ale takie hybrydy zwykle maja 0 szanse na przezycie i napewno dlugo nie pozyja juz wiele razy ten watek byl poruszany na forum - kopulacja G. rosea i B. albopilosum moglby sie powiesc

Pozdrawiam...

Wez pod uwage, ze łączenie tylko miedzygatunkowe, ale tez miedzyrodzajowe. Wg. mnie bylby jednak wspomniany przez Sojkasa Mortal Kombat.

Wiesz...zalezy, niektore osoby laczyly A. geniculate z B. albopilosem tudziez P. cambridgei z A. metallica - powstawaly hybrydy gdzie nimfy padaly jak muchy a tym osobnikom ktorym udalo sie przezyc padaly po roku z blizej niewyjasnionych
    przyczyn. Chociaz faktycznie istnieje spore prawdopodobienstwo ze będzie jak to ujmujecie "Mortal Kombat" ))

np beohmei wygląda jak połaczenie smithi i emilli:-)czerwone kolana smithasa i "piszczele" (niewiem jk sie fachowo nazywa ta część nogi:-))emili

jak juz cos to pisze sie "Boehmei" i owszej smithi wyglada na mieszanke tych gat. ptasznika a mowi sie na to poprostu "kolanka" ;PPPP

Pozdrawiam...

przeciesz napisałem boehmei tylko że z małej, jak dla mnie to żadna róznica każdy wie o co chodzi:-)

np beohmei wygląda jak

zamiast "Boehmei" napisales "beohmei" ;D:

Pozdrawiam...

Uprawnienia umieszczania postów