-
wbrew naturze
co wyszło by gdybym dopuścił samca g.rosea do samicy b.albopilosum??
były by młode???
jaki by były??
-
-
Re: wbrew naturze
moze kopulacja by sie powiodla - wyszlaby hybryda ale takie hybrydy zwykle maja 0 szanse na przezycie i napewno dlugo nie pozyja juz wiele razy ten watek byl poruszany na forum - kopulacja G. rosea i B. albopilosum moglby sie powiesc
Pozdrawiam...
-
Wez pod uwage, ze łączenie tylko miedzygatunkowe, ale tez miedzyrodzajowe. Wg. mnie bylby jednak wspomniany przez Sojkasa Mortal Kombat.
-
Wiesz...zalezy, niektore osoby laczyly A. geniculate z B. albopilosem tudziez P. cambridgei z A. metallica - powstawaly hybrydy gdzie nimfy padaly jak muchy a tym osobnikom ktorym udalo sie przezyc padaly po roku z blizej niewyjasnionych
przyczyn. Chociaz faktycznie istnieje spore prawdopodobienstwo ze będzie jak to ujmujecie "Mortal Kombat" ))
-
np beohmei wygląda jak połaczenie smithi i emilli:-)czerwone kolana smithasa i "piszczele" (niewiem jk sie fachowo nazywa ta część nogi:-))emili
-
jak juz cos to pisze sie "Boehmei" i owszej smithi wyglada na mieszanke tych gat. ptasznika a mowi sie na to poprostu "kolanka" ;PPPP
Pozdrawiam...
-
przeciesz napisałem boehmei tylko że z małej, jak dla mnie to żadna róznica każdy wie o co chodzi:-)
-
-
Uprawnienia umieszczania postów