Pajak zostal uzadlony, bo toksyny os, z tego, co wiem, nie oddzialuja niekorzystnie na ptasznika, gdy zostana przyjete wraz ze strawionym pokarmem. Pewnosci jako takiej jednak nie mam.
Pajak zostal uzadlony, bo toksyny os, z tego, co wiem, nie oddzialuja niekorzystnie na ptasznika, gdy zostana przyjete wraz ze strawionym pokarmem. Pewnosci jako takiej jednak nie mam.
ehhhh. następnym razem lepiej niech sam spróbuje zjeść 2 osy.
trzeba było wrzucic marte, wtedy na pewno by nie ugryzły, albo jeszcze lepiej dać urządlić siebie a potem wrzucić na wpół żywe do terrarium powinno pomóc- osobiśnie nie próbowałem
Martwe tez żądlom ŻADNYCH OSOPODOBNYCH STWORZEN W TERRA LPAJĄKA!!!!!!!!!
Bujno, nie ma znaczenia - martwe czy nie.
Po prostu Osy, Szerszenie i tym podobne latajace bzyczniki (swoja droga rowniez swietne zwierzatka) zawieraja jakies neuro-toksyny, ktore w czasie trawienia przez pajaka rozchodza sie po jego ciele.
Atrax Robustus lepiej to ujal ode mnie
Ale kazdy wie o co chodzi - ps. postow na ten temat bylo bez liku. Po to jest opcja "szukaj" wsrod postow terrarium.com.pl
Pozdrawiam,
ja tylko beke toczyłem i nie bierzcie tego na naprawde:P
Ludzie ludzie... moze nastepnemu ptaszorkowi twoj kolega poda afrykanski gatunek osy ktora sklada jaja w ptaszniku a gdy wychodza z nich mlode zjadala ptaszorka od srodka?! a moze doroslego szczurka albo kota... Ludzie myslcie
nie no ja jednak proponuje dac kruka albo bociana wkoncu to ptasznik powinien jesc ptaki a nie jakies robale...
bosh co za idiota..
I znowu zachodzi konieczność pisania o ludzkiej głupocie...
Frontside, moze sie myle ale wydaje mi sie, ze osa o ktorej piszesz (Pepsi) jest osa pld-srodkowo amerykanska (widywana rowniez w pld. stanach USA).moze nastepnemu ptaszorkowi twoj kolega poda afrykanski gatunek osy ktora sklada jaja w ptaszniku a gdy wychodza z nich mlode zjadala ptaszorka od srodka?!