Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: pterinochilusy

Re: pterinochilusy

Tia - Wiele ptasznikow nadrzewnych :P:P:P i naziemnych np. Ch. Cyaneopubescens - duzo ptasznikow jest takimi super jak to ujales "architektami" ;-))))))

Pozdrawiam...

Kendzierzawiec
    Guest

mój murinus zdolnościami arhitekt..czycs, arhitekto.. , no wiecie oco chodzi sie nie popisał. . A może trzeba mu dać jakąś sprytną kryjówkę ?? co ?? jakie macie mieszkanka dla swoich murinusków ??

PS mam stałe łącze !!!! bede częściej na forum !!! ihhhaaaaa. Mam stałe i nikt mi nie podskoczy !!! hehe. zartuje !!

Moj murinusek ma tylk korzen i elegancko przerobil sobie na system korytarzy

chromatopelma cyaneopubescens- też dobry zrchitekt- polecam serdecznie !!!

sorry za błędy- duża korba- koleś został ojcem !!!

mojemu wrzucilem kawalek grubej kory i umiescileem go 4-5 cm od scian terra...murinus zrobil sobie system korytazy + apartament m1 ale dosc przestronny..zrobil tez cos smiesznego bo oprucz poziomych korytarzy w nawozu terra zrobil sobie dlugi pionowy korytarz "komin" prowadzacy na wyzsze partie tylnej korkowej siany w terra..no bo moj czasami bawi sie w Avicularie i lubi sie powspinac i powygrzewac w promieniach zaroweczki...))

_INVISIBLE_
    Guest

A czy podrostki(murinusa) robia duzo sieci..????Bo muj zrobil korytac na kilka cm i tam siedzi.....

Młode równiez wytwarzają duze ilosci sieci - moje male murinuski wszystkko w pudelku zaklejaja

Pozdrawiam...

NOM MOJ ZROBIL SOBIE KRYJÓWKE W ZIEMI PRZY SCIANCE WIEC WIDZE CO SIE W SRODKU DZIEJE ALE WSZYSTKO NA POWIERZCHNI JEST W PAJĄCZYNCE PRAWIE NIEWIDAC PODŁOZA.

p.s PRZESZEDŁ 3 WYLINKE WYPIJCIE ZA JEGO ZDROWKO

Kendzierzawiec
    Guest

hmmm.... mój tak nie robi ;(... w czym trzymacie swoje murinuski ?

Uprawnienia umieszczania postów