-
Re: pterinochilusy
Tia - Wiele ptasznikow nadrzewnych :P:P:P i naziemnych np. Ch. Cyaneopubescens - duzo ptasznikow jest takimi super jak to ujales "architektami" ;-))))))
Pozdrawiam...
-
mój murinus zdolnościami arhitekt..czycs, arhitekto.. , no wiecie oco chodzi sie nie popisał. . A może trzeba mu dać jakąś sprytną kryjówkę ?? co ?? jakie macie mieszkanka dla swoich murinusków ??
PS mam stałe łącze !!!! bede częściej na forum !!! ihhhaaaaa. Mam stałe i nikt mi nie podskoczy !!! hehe. zartuje !!
-
Moj murinusek ma tylk korzen i elegancko przerobil sobie na system korytarzy
-
chromatopelma cyaneopubescens- też dobry zrchitekt- polecam serdecznie !!!
-
sorry za błędy- duża korba- koleś został ojcem !!!
-
mojemu wrzucilem kawalek grubej kory i umiescileem go 4-5 cm od scian terra...murinus zrobil sobie system korytazy + apartament m1 ale dosc przestronny..zrobil tez cos smiesznego bo oprucz poziomych korytarzy w nawozu terra zrobil sobie dlugi pionowy korytarz "komin" prowadzacy na wyzsze partie tylnej korkowej siany w terra..no bo moj czasami bawi sie w Avicularie i lubi sie powspinac i powygrzewac w promieniach zaroweczki...))
-
A czy podrostki(murinusa) robia duzo sieci..????Bo muj zrobil korytac na kilka cm i tam siedzi.....
-
Młode równiez wytwarzają duze ilosci sieci - moje male murinuski wszystkko w pudelku zaklejaja
Pozdrawiam...
-
NOM MOJ ZROBIL SOBIE KRYJÓWKE W ZIEMI PRZY SCIANCE WIEC WIDZE CO SIE W SRODKU DZIEJE ALE WSZYSTKO NA POWIERZCHNI JEST W PAJĄCZYNCE PRAWIE NIEWIDAC PODŁOZA.
p.s PRZESZEDŁ 3 WYLINKE WYPIJCIE ZA JEGO ZDROWKO
-
hmmm.... mój tak nie robi ;(... w czym trzymacie swoje murinuski ?
Uprawnienia umieszczania postów