Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Co szkodzi, a co nie szkodzi ptasznikowi?

Mieszany widok

Black Flame
    Guest

Co szkodzi, a co nie szkodzi ptasznikowi?

No właśnie. Co szkodzi, a co nie szkodzi ptasznikowi? Mam zamiar zbudować terra z gipsową ścianką (jak ja ją tam wcisnę? Przykleić ściankę z gotowymi elementami do innych?) pomaluję ją farbami akrylowymi (czy one szkodzą) i chyba użyję wikolu (a to szkodzi?) do przyklejenia kawałków kory... i czy dobrym pomysłem jest zbudować terra z gotowym miejscem na legowisko w ściance? (w sensie odpowiednio wyrobiona "norka" wbudowana na stałe)

Black Flame
    Guest

Re: Co szkodzi, a co nie szkodzi ptasznikowi?

Dzięki za odpowiedź ((

z gipsowa scianka?? przeciez tam bedzie wilgoc okolo 70% pomysl....
    farbami akrylowymi - patrz powyzej
    kore bys musial "zgrzac" w piekarniku zeby pozniej nie plesniala i bez sensu bedzie zbudowac terra z gotowym miejscem na legowisko, co jak pajak sobie norke wykopie?? legowisko bedzie bezuzyteczne...
    lepiej kup jakies szklane terra lub jakis faunabox i juz, nie ma co kombinowac, uwierz mi

Black Flame
    Guest

Co do ostatniego bym się zgodził :P Aczkolwiek fajnie wyglądałoby jak pająk wychodzi z norki urządzonej w stylu "pod korzeniem"... Ale fraby akrylowe nie sa toksyczne i tworzą nieprzemakalną powłokę. poza tym możnabyłoby wszystko ślicznie wycieniować :P A może wybielić to wapnem? xD Dobra. Kłócił się nie będę.

Łuki
    Guest

gips tam sie rozwali

Uprawnienia umieszczania postów