-
koszerne maczniaki??? niekoszerne pinki??
Zauwazylem dzisiaj dziwna rzecz. Moja Geniculata L7 stala sie wybredna jezeli chodzi o jedzenie...tzn... podalem jej dzisiaj pinke...i co??? podeszla do niej polozyla na niej nogoglaszczki, wystawila chelicery...mysle sobie...no to zaraz bedzie niezla akcja...a ta nagle sie wycofala....mysle sobie....????!@#*!
zrobilem doswiadczenie....po kilku minutach podalem jej solidnego maczniaka.....no i mialem nezla akcje..heheh....ciekawe dlaczego pinka jej nie podeszla???? za mala?? moze nie byla KOSZERNA))))))hehehe...nie wiem ...ale motyw jest ciekawy. mieliscie juz tak????
-
Re: koszerne maczniaki??? niekoszerne pinki??
Mój mału Smithi też nie lubi pinek, ale pokrojonego mączniak jak mu wrzucam to po nim mało co zostaje :-).
-
-
Math -> To mogl byc przypadek. Sprobuj zrobic tak z 20-30x. Wtedy mozna wysunac jakies wnioski
-
heheh i policze srednie odchylenie standardowe.....to jest jakis pomysl....ale chyba sobie podaruje...napisalem posta bo wygladalo to dosc dziwacznie....zdaje sobie sprawe ze to prawdopodobnie przypadek ....
-
Z tym sprawdzeniem, to ja mowilem naprawde
Wybredne ptaszniki... w sumie to sie zdarza. Niektore w ogole nie moga tknac myszy, podczas gdy pozostale rzucaja sie na nie i wcinaja z apetytem (i to w obrebie jednego gatunku i tej samej plci).
-
Moje większe pajączki pinek nie lubią, a na świerszcza się rzucają, jak wygłodniałe, natomiast maluszki jedzą pinki ze smakiem. Może pająki w pewnym wieku traktują pinki jak przysłowiową "owsiankę".
-
wieksze pajaki napewno wola rowniez cos wiekszego bo np. po co L. parahybanie po 8 wyl. dawac pinke - napewno wtedy nie zje
Pozdrawiam...
-
teraz pytanie od nie doswiadczonego.. gdzie mozna zdobyc maczniaki ???
-
poprostu w sklepie zoologicznym
Uprawnienia umieszczania postów